Afgelopen zondag even geen artikel online, maarrrrrr dat had een goede reden. Ik was namelijk druk bezig met het voorbereiden van het kraamfeest van mijn zus. Daar moest ik natuurlijk dingen op het laatste moment voor doen waardoor ik voor andere dingen even geen tijd had, maar dat geeft niks. Daarover later meer! Vandaag werd het weer eens tijd voor een persoonlijk artikel. Hierdoor kun je mij net even wat beter leren kennen.

579046_272103316211831_898190567_n

Geboortedatum: Ik ben geboren op 12 september 1993. Geboorteplaats is niet relevant haha. Ik ben opgevoed, getogen in Borger samen met mijn ouders en zus en zusje.

Hoe lang ben je: Uhh, ik ben zo’n 1.75 meter. Best groot merk ik soms. Ik houd erg van schoenen en ook zijn er een paar hakken in mijn collectie maar door mijn lengte draag ik die niet altijd. Komt ook omdat ze stiekem niet zo lekker lopen en sneakers veel fijner zijn.

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd: Ik wil blijven slapen! Ik ben niet zo’n ochtendmens en ik vind het heerlijk om te blijven liggen in bed terwijl ik wakker ben. In het werkende leven is dit niet altijd even haalbaar en moet ik op tijd dus mijn bed uit. Dit lukt niet altijd helaas. Toch verslaap ik mij eigenlijk nooit omdat ik daar onbewust toch rekening mee houd.

Vrijgezel of relatie: Ik ben al bijna 7 jaar samen met mijn vriend Martijn. Pff, 7 jaar klinkt ook echt wel lang. Dat is het ook natuurlijk maar time flies! We zijn druk bezig met het op zoek gaan naar een koophuis om ons weer te kunnen settelen in Borger dus er zijn serieuze plannen gaande!

Beschrijf jezelf kort maar krachtig: Ik ben een spontaan persoon, die toch graag eerst de kat uit de boom kijkt, maar zodra ik mij ergens prettig bij voel kan ik helemaal mezelf zijn. Ik ben eerlijk en je weet wat je van mij kunt verwachten. Hierdoor kom ik niet altijd even tactisch uit de hoek maar ik bedoel het wel altijd goed.

Girl-crush: Voor een bepaalde man heb ik niet echt een crush (behalve mijn vriend natuurlijk) maar ik ben echt enorm fan van Beyoncé. Al drie keer heb ik geprobeerd om bij haar concert aanwezig te zijn maar het is mij nog nooit gelukt. Ooit gaat het mij lukken! Ik vind haar echt een prachtige vrouw met veel talent en die mooie dingen doet voor de wereld.

img_5263

Wat zou je op dit moment graag willen: Op dit moment zou ik graag op reis willen zijn. Ik kijk erg uit naar vakantie en om steeds meer iets van de wereld te gaan ontdekken. Dit kan niet altijd natuurlijk dus als ik het simpel houd zou ik graag straks mijn bedje in willen duiken. Voor de toekomst zou ik graag iets voor mezelf willen beginnen, een eigen bedrijfje in iets. Wat dat dan precies is geen idee want ik vind veel dingen leuk om te doen.

Wat is je doel in het leven: Het belangrijkste vind ik dat mijn familie en vrienden gezond zijn en gelukkig! Gezond zijn lukt helaas niet altijd maar belangrijk vind ik wel dat je het positieve in de dingen blijft zien maar toch ook stil moet staan bij de moeilijke momenten.

Waar ben je bang voor: Belangrijke mensen in mijn leven verliezen.

Heb je je rijbewijs: Jazeker heb ik die. Voor mijn werk maak ik veel kilometers dus ik kan zeggen dat ik wel een ervaren rijder ben. Ik vind het ook nooit een probleem om te rijden. Onbekende wegen vind ik soms nog wel spannend maar gaat mij steeds beter af. Wel ben ik echt niet goed in het vinden van de weg. Daar heb ik mijn vriend en de TOMTOM echt wel voor nodig.

Zou je willen trouwen: Ja, absoluut. Ik laat mij verrassen 😉

Draag je een bril: Ik ben een oude oma met een leesbril. Ik heb hem niet vaak op maar ik merk wel als ik hem niet draag en ik moet veel stukken lezen ik die bril toch wel heel fijn vind.

6

Wat is je favoriete eten/drinken: Ik houd vooral van de buitenlandse keuken. Ik pas mij heel makkelijk aan aan het land waar ik ben. Toen we in Italië waren vond ik de pasta’s en pizza’s mijn favoriete eten maar toen we in Indonesië waren vond ik de rijst en de noedels weer ontzettend lekker. Grieks eten vind ik ook echt heerlijk maar Mexicaans ook. Eten is altijd erg belangrijk in mijn leven haha. Ook ben ik sinds een jaartje helemaal verslaafd aan sushi maar een stampotje andijvie gaat er ook wel lekker in (alleen niet te vaak). Qua drinken: doe mij maar een lekker bakkie thee!

Wat is je favoriete parfum: Ik houd van zoete, ietwat zwaardere parfums. La vie est belle van Lancôme is een hele lekkere maar ook Black Opium vind ik erg lekker. Ik heb nog een paar bonnen van de Douglas. Kan ik weer een nieuwe uitzoeken! Ik heb helaas wel een dure smaak.

Wat is het laatste wat je kocht: Een taartvorm om de taart van mijn zus te maken. Qua kleding heb ik twee nieuwe broeken gekocht en heb ik bij de Nike Store een paar vette sneakers gekocht. Volgens mij is dat een soort outlet want ze waren helemaal niet duur. Aanrader om heen te gaan (bij de Primark Westerhaven in Groningen).

Wat deed je vanochtend om 8:00: Een poging doen om op te staan.

Wat zijn je plannen voor 2017: Een huis kopen, lekker werken, veel met mijn blog bezig, ik zou nog graag op reis willen, een srprsme tripje, genoeg leuke dingen doen met vrienden en familie, naar de Harry Potter exhebition, naar The Lion King, veel naar mijn neefje en vooral genieten!

dsc_0575

Waar zie jij jezelf over 10 jaar: Huisje, boompje, beestje. Hopelijk nog steeds aan het bloggen en misschien daar ook iets in kunnen bereiken. Ook hoop ik nog meer van de wereld te hebben gezien.

Heb je een accent: Als ik mezelf hoor praten praat ik soms (helaas) wel met een accent. Een beetje Drents. Iets wat ik echt niet fijn vind maar ja, volgens mij doe je er niet heel veel aan. Het is ook weer niet zo dat ik echt heel Drents praat want sommige woorden kan ik niet eens verstaan.

Hoe ziet jou gemiddelde dag eruit: Ik ben vooral veel aan het werk. Ik eet daar soms ook maar soms ook gewoon lekker thuis. Dan gaan we serie kijken, eten, afwassen en chillen op de bank. We gaan wel lekker altijd vroeg naar bed maar vinden we allebei ook wel prima. Doordeweeks probeer ik ook vaak nog vriendinnen te zien door even een kopje thee te drinken of uit eten te gaan. Af en toe sport ik nog eens wat (niet teveel natuurlijk) maar ik ben het weer een beetje aan het opbouwen en ik merk wel aan mezelf dat mij dat meer energie geeft. In het weekend heb ik vaak feestjes, plan ik leuke dingen maar heb ik ook wel eens een rust-dagje. Ook heel belangrijk. Ook plan ik nog tijd in voor mijn blog omdat ik dat ook gewoon echt fijn vind! Dat doen we dus gewoon tussen de bedrijven door :). Ja mama, ik weet dat ik druk ben!

Dit was hem dan, de get-to-know-me-better-vragenlijst. Ik heb niet eens alle vragen gedaan omdat het anders een wel heeeeel lang verhaal werd maar heb de leukste eruit gepikt. Ik ben wel benieuwd: waar zie jij jezelf over 10 jaar? Hoe zie jij de toekomst voor je? Laat het weten in de comments!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *