2017 is bijna voorbij en het leek mij leuk om te kijken wat de hoogtepunten waren van het afgelopen jaar. Ik heb de agenda er even bij gepakt. Kijk je mee?

Het jaar begon al heel verrassend met de geboorte van mijn knappe, lieve, leuke neefje Finn. Mijn zus is vier weken te vroeg bevallen maar gelukkig ging het allemaal vrij goed met beide en mochten ze na een halve week weer naar huis. Jammer genoeg woonden we toen nog in Groningen want anders kwam ik elke dag wel langs. In het begin was dat zo’n drie keer per week bijna haha. Nu we in Borger wonen zie ik hem wat regelmatiger en ik geniet elke keer van zijn blije koppie!

Eind januari gingen we met vrienden naar de Vrienden van Amstel Live in Rotterdam. Het was de eerste keer voor mij maar ik vond het echt ontzettend leuk. Ik had het veel groter verwacht maar dat viel reuze mee waardoor je alles duidelijk kon zien en meekreeg. Wij stonden zelfs een beetje achteraan aan de zijkant maar daardoor hadden we ook lekker de ruimte om ons heen om te bewegen en sta je niet proppie op elkaar. Na het concert bleven wij in Rotterdam slapen en gingen de volgende dag Rotterdam verkennen. Zo gingen we onder andere naar de Foodhallen. Al met al een heel geslaagde avond/dag :-D. Voor herhaling vatbaar.

PicMonkey Collage

We hadden besloten om in Borger te gaan wonen in plaats van in Groningen. Daardoor hadden we regelmatig wat bezichtigingen in verschillende wijken in Borger. Ook hadden we een aantal gesprekken met een hypotheekadviseur om te kijken wat er allemaal mogelijk is en voor andere praktische zaken. We hadden echt al veel huizen bekeken maar het was of niks, of het ging niet door. Hierdoor zagen we het allemaal een beetje somber in maar totdat we via via te horen kregen dat er een huis te koop kwam. En toen we daar waren geweest was het alsof het allemaal zo moest zijn en wisten we: dit wordt ons huis! Na een aantal belletjes en meer geregel ging het ook allemaal door en kregen we 30 juni de sleutels. Woohoeeeee!!! Dit betekende dat we druk op zoek moesten naar nieuwe meubels en dat deden we dan ook op elk vrij moment van de week. De rest kun je allemaal in deze link bekijken en in deze link.

Weer even een beetje terug in de tijd want voor mijn vriend zijn verjaardag gaf ik hem de Lion King cadeau. En toen plakten we daar nog even een nachtje aan vast om er echt een weekendje weg van te maken. We hadden heel veel geluk met het weer want we konden heerlijk chillen bij een strandtent onder het genot van een hapje en drankje. Top!

DSC_0640

In mei gingen we met de familie naar Utrecht voor de Harry Potter Experience. Als groot Harry Potter fan moest ik hier natuurlijk heen. Dit is op de enige echte stoel van Hagrid. Zo gaaf om alle originele stukken te bekijken. Hartstikke leuk. Ik had er alleen geen €40,- voor een toverstaf of €75,- voor een cape over, anders liep ik erbij als een student van Zweinstein.

Een weekje later ging ik met Berdien met SRPRSME naar…. Milaan! Dit uitgebreide artikel kan je hier teruglezen. We gaan weer een reisje boeken voor volgend jaar!!

Op 30 juni kregen wij dus de sleutels van ons nieuwe huis en kon het klussen beginnen. Tegelijkertijd is het ook wel gek dat je een periode in Groningen afsluit want we hadden het altijd enorm naar ons zin in de stad. Dat is het enige wat ik nu mis. Dat je gewoon lekker de stad in kunt gaan wanneer je dat wil. Hier heb je ook wel winkels, maar natuurlijk een stuk minder dan in Groningen. Gelukkig is de stad niet heel ver weg en ben je er ook met een half uur. Onze nieuwe woning hebben we gevierd met een super gezellige housewarming!

IMG_6328

Ik had toen ook een maand vakantie en we zijn in de tussentijd nog naar Mallorca gegaan om een beetje vakantie te hebben in plaats van alleen maar te klussen. Anders ben je alleen maar bezig met je huis want er moest nog genoeg gebeuren (nog steeds). Per 1 augustus begon ik met mijn nieuwe baan waar ik nog steeds heel blij om ben dat ik die keuze heb gemaakt. Iets nieuws beginnen is altijd goed en het is lekker dicht in de buurt.

In oktober zijn we nog naar Parijs geweest en dan vooral naar Disneyland. Hartstikke leuk gehad daar en er even tussenuit. Niet zo lang rijden en je bent in een totaal andere wereld (letterlijk).

Van december komt nog een apart verslag met foto’s (deze komt zondag online) maar ook december stond vooral in het teken van feestjes vieren, eten en gezelligheid!

IMG_5753

Andere leuke dingen:

  • Vele borrels, verjaardagen, etentjes, bezoekjes, gezelligheid met vrienden en familie. Het is leuk om even je agenda door te bladeren om te zien wat je allemaal gedaan hebt afgelopen jaar. En dat is best veel als je het allemaal zo bekijkt.
  • Baby’s die geboren zijn of vrienden/familie die een kindje verwachten. We zitten natuurlijk in een leeftijd waarin het steeds meer gebeurd dat mensen een kindje krijgen. Ik vind het alleen maar hartstikke leuk!
  • Toffe concerten en festivals die we bezocht hebben of die we gepland hebben afgelopen jaar. Zand, Memphis Maniacs, Lady Gaga, Chef’s Special, Kensington, Bevrijdingsfestival, Katy Perry.
  • Weer begonnen met sporten! Ik ben niet zo sportief aangelegd. Ik hou meer van het tegenovergestelde, namelijk niks doen. Maar dat is ook wel te zien aan mijn lichaam en daar moet wel een beetje verandering in komen vind ik. Zo zwem ik nu op maandag en op donderdag doe ik spinning. Ook heb ik weer een keer hardgelopen dus misschien ga ik dat straks ook wat regelmatiger doen. Nu dat lekkere eten eens wat vaker laten staan en ik heb een summerbody! Haha, we gaan het zien.

2017 is natuurlijk niet alleen maar leuk geweest. Zo zijn er ook heftige dingen gebeurd in je privéleven en dat van anderen. Daar ga ik niet teveel op in maar dat zijn altijd van die rot-dingen die gebeuren waar je helaas geen invloed op hebt… Dat maakt de tijd die je met elkaar kunt hebben extra waardevol en waardeer je de andere dingen die je meemaakt alleen nog maar meer! Geniet dan ook van de tijd die je met elkaar kunt doorbrengen en sta stil bij de positieve dingen.

Ik hoop dat 2018 voor iedereen een mooi jaar zal zijn met mooie herinneringen ook al zal het misschien niet meer zijn zoals het was. Probeer ervan te genieten. Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling!

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2017 en heb je nog leuke plannen voor 2018? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Dank je wel Kim voor je leuke blogs! En inderdaad, geniet van en met elkaar! Een fijne jaarwisseling gewenst!

  2. […] ik het afgelopen jaar geëvalueerd met allerlei hoogtepunten. Heb je hem nog niet gezien? Klik dan hier!! Nogmaals: een hele goeie jaarwisseling en ik wens je veel gezondheid, geluk en gezelligheid voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *