Mei is weer voorbij (hé, dat rijmt ;-)) en het is dus tijd voor een nieuwe hoogtepunten. Mei zat weer vol met leuke dingen. Kijk maar mee.

Als eerste hoogtepunt vind ik zelf dat ik weer ben begonnen met bloggen. Ik heb meer tijd en maak er ook meer tijd voor. Ik merk dat ik weer gemotiveerd ben en het ook weer leuk vind om te doen. Dat maakt het allemaal een stuk aangenamer natuurlijk. Ik heb veel ideeën en heb zin om dit te delen!

Ook zijn we (vooral Martijn) druk bezig met het huis verder ”mooi” te maken. Zo zijn we begonnen aan de tuin. Nieuwe bestrating is erin gezet, er komt nieuw gras en nieuwe plantjes, de oude overkapping is weg en er komt een nieuwe voor in de plaats. We hebben allerlei nieuwe dingen aangeschaft en kan niet wachten totdat het allemaal helemaal klaar is. Ik verwacht dat dit in de zomer wel helemaal af zal zijn. Hoe dit allemaal in z’n werk is gegaan laat ik zien in een apart artikel, die komt zodra de tuin helemaal af is. Ook in huis zijn er projecten waar we mee bezig zijn. Leuk om weer nieuwe dingen in huis te hebben. Ook dit zal ik ter zijner tijd delen. Het is al echt ons huis maar dat wordt het nu steeds meer. Genoeg ideeën in ieder geval.

Daarnaast heb ik weer wat taarten mogen bakken voor anderen en heb ik een paar nieuwe opdrachten gekregen. Super leuk vind ik dat! En als de mensen blij en tevreden zijn, ben ik ook helemaal blij en tevreden! Straks in juni heb ik mijn tweede bruiloft waar ik wat voor mag betekenen. Super gaaf!

Naast dat we druk bezig zijn gaat het ”normale leven” ook lekker allemaal z’n gangetje. Thuis een beetje aanrommelen, naar werk, etentjes en afspreken met vrienden. Vind ik ook altijd belangrijk, fijn en waardevol.

We zijn naar Jochem Myjer geweest in Carré. Wat natuurlijk een hilarische avond was! Ook leuk om eens in Carré geweest te zijn.

Tot slot zijn we gisteren net weer teruggekomen van een lang weekend Londen. Dit was mijn derde keer maar ik blijf het een mooie, leuke, sfeervolle stad vinden. Op de een of andere manier voel ik mij daar echt op m’n plek. Ondanks dat ik er meerdere keren ben geweest, heb ik weer nieuwe dingen ontdekt en gezien en nog steeds zijn er plekken waar ik heen wil gaan. Ik ben dus nog lang niet klaar met Londen.

Het leukste van Londen was eigenlijk Muse. Dat was ook de hele reden dat we naar Londen zijn gegaan, om naar dit concert te gaan. Dus hebben we er maar gelijk een paar dagen voor en achteraan geplakt. We waren in het Olympisch stadion wat al een beleving an sich was. Er kunnen tijdens een concert 75.000 mensen in. Mega-groot dus. En het concert zelf was al super gaaf. Echt genoten!

Dit waren de hoogtepunten van mei. Waar heb jij van genoten deze maand?

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *