1

De surprises zijn nog niet uitgepakt of de kerstboom staat bij de meesten alweer in huis. Wij wachten daar vaak nog een tijdje mee maar maandag was het dan toch echt tijd om de kerstboom op te tuigen. Ik laat je zien hoe ik dat heb gedaan samen met mijn vriend.

Ik zeg het wel nog even: Ik ben geen ervaringsdeskundige in het optuigen van kerstbomen dus het is misschien niet helemaal je smaak of je vindt hem gewoon niet mooi opgezet, maar ik vind hem wel erg leuk geworden met mijn uiltjes en dennenappels. Ik houd vooral van zilver. Strak en simpel. Verder niet teveel poespas, wij zijn er blij mee!

Het aanbrengen van de lampjes vond ik nog wel het moeilijkste werk. Daar hebben we de meeste tijd aan gebruikt volgens mij. Ik had wel eerst de ene helft gedaan en toen de andere maar het blijft lastig. Ook hebben we zo’n lekkere foute pinguin voor onze boom staan die een liedje zingt. Joep (onze kat) moet er nog niet veel van hebben zoals je wel in het filmpje kunt zien haha.

3

4

2

Joep vond het allemaal ook erg interessant!

Liefs, Kim

Heb jij je kerstboom al opgetuid? En welke kleuren heb jij er allemaal in hangen?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13342237/?claim=qjxzuvc9yku”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. Superleuk Kim! Vooral het fimpje😄 Amy heeft ook met plezier meegekeken (vooral naar de kat)
    Ik heb mijn 🎄 ook al staan, mijn kleuren:
    Goud & rood!

    1. Ah super leuk Marije! Haha ja Amy vindt Joep dan wel interessant hihi 🙂

  2. Ziet er leuk uit hoor 😉 Die van ons is iets kleurrijker muntgroen , ivoor , fuchsia roze , lichtpaars en donkerpaars allemaal pegels en zilveren duifjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *