Mijn verlof is deze maand toch echt afgelopen en inmiddels ben ik alweer een paar weken aan het werk.

5 september 2019 is mijn verlof ingegaan en 5 februari was, precies vijf maanden later, weer de dag dat ik aan het werk moest. Door uren die ik heb gespaard kon ik een extra maandje vrij krijgen, erg fijn!

Ik heb enorm genoten van mijn verlof. Ik heb mij heerlijk vermaakt. Ik was bezig met van alles en nog wat en het meest fijne was, was dat ik gewoon heerlijk thuis kon zijn met Tijs. Ik was bezig met taarten bakken, de toneelrepetities waren volop bezig, ik was bezig met mijn blog, stukjes wandelen, op visite gaan, veel visite krijgen, bijna alleen maar over Tijs praten, series kijken, films kijken, Simsen en ga zo maar door. Het was heerlijk. Ik was mij helaas al in december druk aan het maken dat ik in februari weer aan het werk moest gaan en ik had er zelfs aan gedacht om te gaan stoppen met werken. Maar toen zaten we alweer in de laatste weken van mijn verlof…

Kijk nou die heerlijke beentjes en voetjes!! #smelt

En ik heb altijd gedacht: ”Ik word niet zo’n moeder die …”. Ik had ook altijd gedacht dat ik Tijs zo bij de opvang zou brengen, heerlijk even mijn handen vrij. Maar toen hij aan het wennen was, moest ik mezelf sterk houden, was ik de uren aan het aftellen totdat ik hem weer kon ophalen en stond ik zelfs een paar minuten voor de tijd bij de opvang. Iedereen zei echter om mij heen ”wacht maar totdat je weer aan het werk bent”. ”Het komt goed”. Ik moest er allemaal niks van weten, want ik zal het vreselijk blijven vinden. Maar nu ik toch weer aan het werk ben hebben alle moeders allemaal gelijk gehad en valt het inderdaad reuze mee. Natuurlijk was die eerste dag echt niet leuk maar elke keer werd het steeds een beetje beter. Ik vind het prima om nu weer aan het werk te gaan, ik vind het alleen zo’n gedoe in de ochtend. Het moet allemaal vlug vlug want Tijs houdt van uitslapen en ook ik ben niet zo’n ochtendmens. Daar moet ik nog aan wennen, maar ook dat komt vanzelf allemaal wel weer goed.

De vijf maanden zijn voorbij gevlogen. Ik heb er van genoten maar het is ook lekker dat ik weer in ”de normale wereld” zit. Al kan ik op een hele fijne tijd terugkijken want Tijs doet het super goed. Natuurlijk zijn er dagen dat het minder gaat, heb je er niet altijd zin in of heeft Tijs niet zijn dag, maar ik zou het absoluut niet willen missen. Want ook al is het vroeg, je ziet zijn heerlijke bolle koppie en het is weer goed <3.

Liefs, Kim

Volg jij mij al op Facebook , Instagram en Pinterest?

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] weer tijd om aan het werk te gaan. Mijn verlof is officieel voorbij. Dat heb je misschien wel in dit artikel kunnen lezen. En nu ben ik alweer een maand aan het werk. Stiekem vind ik het best lekker om weer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *