Één keer knipperen met mijn ogen en maart is voorbij. Man wat is de tijd snel gegaan. We doen niet veel maar tegelijkertijd ook weer wel. Welkom in onze babybubbel.

Op 1 maart ben ik nog met Tijs aan het verven en zijn we nog een gezin van drie. Alles gaat verder zijn gangetje en ben ik, inmiddels, wat geduldiger aan het wachten totdat de kleine komt. Ik had nog nergens last van (behalve m’n lichaam haha) in de zin van voortekenen van de bevalling. En de volgende dag, 2 maart, ben je ineens met z’n vieren. Is Koen geboren. En het is alsof je leven dan weer opnieuw begint. Dat klinkt vrij dramatisch maar bedoel vooral dat het alweer zo lang geleden lijkt dat je met z’n drieën bent. Het voelt gelijk goed alsof het nooit anders is geweest met de komst van Koen. Dat kan alleen maar goed zijn.

Op 2 maart is Koen geboren. Ik schrijf je hier bij. Tijs is zo trots op z’n broertje. Heel leuk om te zien. Dit was het moment dat hij hem voor het eerst zag. Koen kreeg gelijk een knuffel, een dikke kus en een grote graafmachine in zijn handen gedrukt haha.

Verder stond maart in het teken van de kraamweek, kraamvisite, ritme vinden, wennen aan elkaar, foto’s maken, veel knuffelen. Heerlijk in onze babybubbel. Al merkte ik ook wel aan het eind van de maand dat ik ook wel steeds meer behoefte heb aan tijd voor mezelf. Hoeft niet lang. Al is het maar even. Dus heb al wat gepland :).

Tijs ging trakteren op de opvang op zelfgemaakte fondantkoekjes, met een klein speeltje in een zakje. Heerlijk om weer even creatief bezig te zijn. Lekker freubelen.

Wat hebben we een heerlijk weer gehad in maart! Sinds dat Koen geboren is hebben we bijna alleen maar mooi weer gehad. Zoveel in de tuin gezeten of lekker ergens heen om te wandelen, fijn in de zon. Doet een mens goed. Nu ik dit schrijf is het aan het sneeuwen/hagelen. Wat een verschil. We zijn ook gewoon verwend afgelopen weken met dat prachtige weer. Maar Nederland moet altijd weer overdrijven door het te laten sneeuwen ;-).

Kijk dit heerlijke eten eens! We zijn gezellig met zijn viertjes naar Groningen geweest. Even winkelen, door de straten slenteren en ergens een hapje eten. Fijn om even weer op stap te zijn geweest. Al een hele tijd niet gedaan. Geeft jezelf ook weer energie om even in een andere omgeving te zijn.

Hallo toekomstige woonplek! Even een kleine update van Project Nieuwbouw. Voor 4 maart moesten we onze opties van de ruwbouw doorgeven. Dat hadden we gelukkig een paar weken voor de bevalling gedaan. Dit omdat ik 3 maart was uitgerekend. Na een paar afspraken van de keuken en badkamer in februari was het in maart vrij rustig met de voorbereidingen. Ik had er eerlijk gezegd ook even geen zin in om er mee bezig te zijn sinds de komst van Koen. Tot gisteren, want toen hadden we een afspraak bij nog een keukenboer. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog niet aan toe was, maar toen we er gisteren weer mee bezig waren werd het weer leuk. We hebben helemaal een keuken uitgezocht naar onze smaak. Nu nog wachten op de prijsopgave en de 3D-tekening. Dit horen we volgende week. Ook hebben we volgende week nog een afspraak staan bij een andere keukenboer en dan gaan we knopen doorhakken. Die week daarna een afspraak bij de tegelboer en dan is de badkamer waarschijnlijk ook rond. Voor 2 mei moeten we namelijk alles al rond hebben qua badkamer en keuken voor het leidingwerk + waar we alle lichtpunten en stopcontacten willen hebben. Alles voor de afbouw zeg maar. Komende maand dus nog even druk en daarna is het rustiger.

We liepen laatst langs ”ons huis”. De hekken zijn geplaatst en de percelen zijn uitgezet. In mei/juni verwachten ze te beginnen met bouwen. Tot snel met een nieuwe update!

Verder staan er in april nog kraambezoekjes op de planning en een paar afspraken om lekker uit eten te gaan..

Bedankt voor het lezen en tot snel!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *