Mijn verlof is vorige week officieel ingegaan. Maar wat te doen als je verlof hebt? Dit zijn mijn plannen de komende dagen/weken.

En nu zit ik in een zwart gat. Nee grapje. Al is het allemaal wel snel gegaan. Je weet dat dit moment gaat komen en dan is het nu eindelijk daar. En het bevalt mij tot nu toe dikke prima.

Vorige week was ik nog de boel aan het afronden en overdragen op werk. Dat vond ik vooral raar maar ook wel wat lastig. Heb ik het allemaal wel goed afgerond? Aan de andere kant, ik weet ook wel dat het goed komt en dat mijn collega’s de boel wel oppakken. En daarnaast is het gewoon raar om echt een lange tijd (lees: 5 maanden, ik heb een maandje extra) niet naar werk te hoeven.

Dan nu, mijn plannen: Allereerst ga ik gewoon keihard relaxen. Ik heb denk ik ook niet echt een keuze hierin want ik heb niet eens zin en puf om veel dingen te doen. Lekker uitslapen nu het nog kan, Netflixen, bankhangen, boekjes lezen je kent het wel. Daarnaast moeten we de babykamer nog leuk aankleden en de laatste dingetjes gedaan worden (wasjes, vluchttas). We hebben al wat dingen aan de muur gehangen maar er moeten nog wat extra accessoires komen om het net wat gezelliger te maken. Ik vind het moeilijk om hier definitieve keuzes in te maken want straks vind ik het niet echt mooi? Gelukkig kan dit altijd nog gedaan worden natuurlijk, ook als de baby er al is.

Verder spreek ik af met lieve vrienden/vriendinnen die nog even mijn dikke buik kunnen bewonderen. Ben ik van plan om nieuwe recepten uit te proberen en wil ik graag nog lekker bakken. Ook wil ik graag verder met mijn blog en filmpjes afronden want ik loop hierin een beetje achter haha. En wil ik ook graag verder met fotoboeken wat een beetje hetzelfde verhaal is als bij de filmpjes. Maar…. niet teveel druk, alles op z’n tijd want anders gaat het niet gebeuren. We gaan zien hoe ver we komen.

Tot slot is het gewoon wachten tot de baby komt. We vinden het allebei nu wel spannend want het is echt wel dichtbij en het kan elk moment gebeuren. Ook vooral dat je niet weet wanneer het gaat gebeuren vind ik vooral spannend. Maar het komt wanneer het komt en we gaan het zien. Het komt hoe dan ook helemaal goed. Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *