Zoals je misschien wel weet ben ik gek op reizen. Uiteraard laat dat even op zich wachten maar dat betekent niet dat ik alvast om me heen kan kijken en weg kan dromen. Ik kreeg afgelopen weekend dan ook hele leuke post binnen!

Ik ontving het cadeaupakket met daarin de eerste twee nummers van het magazine Kleine Globetrotter en een leuke bedrukte canvas tas. Dit magazine richt zich op gezinnen met kinderen tot 12 jaar die graag op reis gaan. Het magazine is dus voor reislustige ouders. Iets wat perfect in mijn straatje past.

Het is een stevig magazine met matte binnenkant. Het staat vol met handige tips, mooie foto’s, leuke, inspirerende verhalen van gezinnen die al op reis zijn geweest of andere ideeën om leuke plekjes te ontdekken. En wat ook leuk is, is dat je voor sommige plekken helemaal niet het vliegtuig hoeft te pakken. Zo zag ik bijvoorbeeld een super toffe foto van een touwbrug in een mooi natuurgebied. Toen ik verder las, zag ik dat dit aan de Moezel was. Zo zie je maar dat je dus niet altijd heel ver hoeft te reizen om mooie nieuwe plekken te ontdekken. En daarnaast staan er ook genoeg ideeën in van ons kleine kikkerlandje. Inspiratie genoeg en voor ieder wat wils. Daar gaat mijn reis-hart sneller van kloppen.

Een paar leuke weetjes op een rij:

  • Het Kleine Globetrotter Magazine is het enige reismagazine van Nederland dat zich enkel richt op gezinnen
  • Ze verschijnen 4 keer per jaar
  • 116 pagina’s- Gemaakt door ouders
  • Voor gezinnen met kinderen van 0-12 jaar
  • Het magazine wordt uitgegeven door https://kleineglobetrotter.nl een website waar geen groot commercieel bedrijf achter zit
  • Ze hebben 2 verschillende abonnementsvormen > 1 jaar voor €25 of een proefabonnement voor €13,50 (2 nummers, stopt automatisch)
  • Losse verkoop bij de winkels van Vrijbuiter

Je kunt eens een kijkje nemen in hun webshop: https://kleineglobetrotter.nl/shop.html Misschien zit er wel wat leuks bij voor Moederdag, voor een verjaardag of omdat je het gewoon voor jezelf wilt.

Ze hebben niet alleen hun magazine waar ze leuke dingen in opschrijven. Ook staan er op hun website leuke verhalen en tips. Leuk om eens een kijkje te nemen.

Mijn verlangen om te reizen is alleen maar nog groter geworden hierdoor. Ik ben in ieder geval alvast goed voorbereid voor als we weer een beetje kunnen reizen. Het enige probleem is dat ik nu nog niet kan kiezen waar we heen kunnen gaan… We hebben nog even om erover na te denken.

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *