Hoe schattig zijn deze Oreo cakepops? Deze makkelijke Oreo mummies maak je zo.

Wat je nodig hebt is het volgende:

  • Pak Oreo’s
  • 100 gram witte chocolade
  • Oogjes
  • Cakepop-stokjes
  • Boterhamzakje of spuitzak met dunne toef

Smelt de chocolade in de magnetron of au bain marie. Maak met het stokje een gaatje in de Oreo. Haal het stokje er weer uit en dip met dit stokje in de chocola en steek deze in het gat. Zorg ervoor dat dit goed stolt voordat je verder gaat. Het beste kun je dit even in de koelkast laten stollen. Dit duurt maar een paar minuutjes.

Als de chocola gestold is, zorg dan dat de chocola weer goed gesmolten is. Dip de Oreo’s in de chocola. Ik heb dit in twee keer gedaan omdat de chocolade niet goed dekte. Zet de Oreo’s (tussendoor) weer in de koelkast.

Ik heb een houder waar ik de stokjes in kan zetten. Heb je dit nou niet, dan kun je de Oreo’s op een bakpapiertje leggen. Hier komen de Oreo’s goed vanaf of zet ze in een bekertje zodat je ze aan beide kanten goed kunt laten stollen. Wanneer de Oreo’s weer gestold zijn leg je ze op een bakpapiertje. Plak de oogjes erop met een beetje chocola. Doe de rest van de chocola in een boterhamzakje. Dit wordt je spuitzak voor de ‘strepen’. Knip er een puntje uit en maak strepen om een mummie te krijgen. Laat dit weer goed drogen en klaar zijn je Oreo cakepop mummies.

Vooral de combinatie van witte chocola en Oreo’s is onwijs lekker. Erg verslavend.

Happy Halloween!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Ook maakte ik deze makkelijke, leuke Oreo Mummies. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *