Het is alweer even het ”oude normaal” maar we mogen weer dingen doen! En wat heb ik daar veel zin in! Hier wat hoogtepunten voor de komende maanden!

Allereerst heb ik nog steeds heerlijk verlof! En dat heb ik nog wel even de komende maanden. Ik kan hier wel aan wennen moet ik zeggen. Lekker met mijn gezin, ons eigen ding doen, beetje dingen plannen, wel zien hoe de dag verloopt, hele dag knuffelen. Dikke prima. Wel had ik al langzamerhand weer zin om te gaan beginnen met bakken. Dus daar ben ik weer mee begonnen. Gewoon alles lekker op mijn eigen tempo. Geen probleem. Toen ik met Tijs verlof had vond ik het vreselijk om weer aan het werk te gaan. En dat heb ik nu weer precies hetzelfde haha. Het duurt gelukkig nog even voordat ik weer moet beginnen dus ik geniet er nu extra van. Vaak als je er weer aan het werk bent gaat het wel weer maar laten we dat voorlopig nog maar even uitstellen als dat kan.

Ook staan er weer wat (mini)reisjes op de planning. We gaan met z’n viertjes binnenkort een weekje naar Kijkduin. Ik heb al maanden zin om naar het strand te gaan. Even te zitten in een andere omgeving. Daarnaast hebben we onze grote vakantie ook nog voordat ik weer aan het werk moet. Het idee is om een kleine roadtrip te maken en dan willen we o.a. naar Duitsland, Oostenrijk en Italië. Rijden en wel zien waar we terecht komen. Kan er heel erg naar uitkijken! En in augustus ga ik met Berdien onze vijfde srpsme-trip doen! Iets wat twee jaar geleden al gepland was maar wat door Corona niet door kon gaan. Nu eindelijk maar toch.

De voorstellingen en concerten zijn steeds uitgesteld maar ook daar kunnen we ons weer op verheugen. In juni gaan we weer naar Guus Meeuwis in Eindhoven. Daar plakken we gelijk een overnachting aan vast. In juli naar Lady Gaga. We zitten ergens achter een paal (bij wijze van ;-))want de kaarten waren belachelijk duur maar we gaan heen. En met Tijs naar twee voorstellingen. Naar Woezel en Pip en naar Gonnie en Gijsje. Heel benieuwd wat Tijs ervan vindt.

Wat ook super leuk is, is dat er in in juli weer een neefje of nichtje bij komt! Heel benieuwd of het een jongen of een meisje is. En zo leuk dat de kleine dan zo dicht op Koen zit qua leeftijd! Al is elke leeftijd super leuk want mijn neefje is bijna 3 jaar ouder maar kan ook zo leuk samen spelen met Tijs. Zo hebben we van alles wat van leeftijden. Ach het maakt ook allemaal niks uit.

Verder staat er nog een avondje bioscoop op de planning, een dagje naar de sauna, een paar etentjes en is de tenniscompetitie weer begonnen. Allemaal leuke dingen. Zo zijn het wel veel dingen terwijl ik daar eerst niet zo bij stil stond. Goed om dat dus wel even te doen.

Wat voor leuke dingen heb jij komende tijd op de planning?

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *