28 januari is Martijn 30 jaar geworden. Je kon het al even lezen in mijn hoogtepunten van januari. Tijd voor een feestje!

Martijn is dit jaar 30 geworden. Vanwege de komst van Tijs, toneel en vele verjaardagen had ik aangegeven dat ik het te druk vond om in die periode een feestje te houden, maar dat we het wel in februari konden vieren. ”Want dan was het wat rustiger.” Martijn wist natuurlijk niet dat ik ondertussen al druk bezig was met de voorbereidingen. Ik kon zijn 30e verjaardag namelijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een surpriseparty dus.

Zelf zat ik nogal in spanning met alle voorbereidingen omdat ik echt niet wilde dat hij erachter zou komen. Slapeloze nachten heb ik ervan gehad. Heel wat smoesjes en leugens verder was het dan eindelijk zover. Rond 19:30 in de avond zei ik tegen Martijn dat we die avond weg zouden gaan, dat Tijs bij zijn ouders zou slapen en dat hij zijn OV-kaart mee moest nemen. Snel ging hij zich omkleden, ik ook en pakten we de spullen voor Tijs. Ondertussen waren zijn vrienden en familie al bij zijn ouders gearriveerd. Rond 20:00 kwamen we binnen en toen stond iedereen daar. Martijn was echt verrast en had dit echt niet aan zien komen. Daar was ik zelf natuurlijk erg blij mee, want het zou jammer zijn als hij er wel achter was gekomen.

Niet de beste foto… maar het gaat om het idee 🙂

En toen was het tijd voor taart! 30 zoals je ziet. Biscuit versierd met swiss meringue botercrème, verschillende soorten chocola en vers fruit. Het was een leuke avond en iedereen bedankt die er was. Èn dat iedereen zo goed zijn mond heeft gehouden! Super! Op naar de volgende 30.

Wil jij ook graag een taart/cupcake op bestelling? Laat het mij weten in een berichtje of mail mij naar: kimsdailythings@gmail.com . Klik hier om al mijn taarten en cupcakes te bekijken die ik tot nu toe heb gemaakt.

Liefs, Kim

Volg jij mij al op Facebook , Instagram en Pinterest?

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *