Wat ik altijd leuk vond om te doen aan mijn blog is een terugblik van de maand. Niet dat mijn leven nou zo extreem bijzonder spannend is maar wel leuk om even terug te kijken wat ik allemaal heb gedaan. Ik denk namelijk dat je dit zo weer vergeet. Daarom wil ik hem nog wel even terug laten komen op mijn ”nieuwe” blog. Vandaag alweer de laatste dag van de maand dus hierbij even een overzichtje van februari.

In februari ben ik weer begonnen met mijn blog. Een nieuwe naam, een nieuw uiterlijk, nieuwe categorieën, oude niet relevante artikelen zijn verwijderd. Oftewel, beginnen met een schone lei. Ik heb weer meer tijd en zin om dingen te delen en dat laat ik op deze manier zien.

Tijs heeft een nieuwe slaapkamer en heeft hier toen ook gelijk geslapen. Het viel mij hartstikke mee hoe dit ging. Hij was zelf zo trots op zijn kamer en dat hij mocht slapen in zijn grote bed. Hij blijft er de tijdens de nachten gewoon in liggen. Alleen in de middag gaat het niet zo goed want dan gaat hij eruit en spelen met zijn knuffels of boekjes lezen. We doen hem daarom nu in de middag sowieso weer even in het ledikantje want hij is soms zo moe dat hij wel zijn rust nodig heeft. En dan gaat hij in de avond weer in zijn grote bed en dat gaat eigenlijk prima. Sowieso gaat het slapen in de middag wisselend. De ene keer is hij zo vertrokken en de andere keer is hij een uur aan het kletsen. Het zal niet heel lang meer duren denk ik voordat zijn slaapje eraf is. We zullen het zien.

Februari stond ook in het teken van lekker eten met Berdien. Aan het begin van de maand hebben we sushi gehaald van een nieuwe sushi-tent in Stadskanaal. Erg lekker en iets meer keuze dan waar we het normaal gesproken halen. En later in de maand heerlijk geluncht bij Hunebedcity van de ”ik kan niet kiezen plank”. Ideaal voor mij want dat is bij mij inderdaad altijd het geval. Ik kan namelijk nooit kiezen en zo heb je dus van alles wat. Heerlijk!

Dit zijn ook voornamelijk mijn dagen op dit moment. Beetje op de bank zitten, beetje lezen, beetje bloggen, slapen in de middag. Veel meer doe ik niet. En kan ik ook niet haha. Vanaf 4 februari heb ik namelijk officieel verlof. Heel vervelend met de olympische spelen die er steeds op waren. Voor nu vind ik het ook heel fijn dat het zonnetje steeds vaker schijnt en ik dus ook heerlijk in de tuin kan zitten. Gelukkig kan Tijs zich ook goed vermaken. Ondertussen wacht ik met smart tot die kleine komt… Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Halverwege de maand hebben we ook nog een korte kabouterwandeling gemaakt bij Poolshoogte van zo’n 1,5 kilometer. Tijs heeft driekwart van de route zelf gelopen. Een tijdje terug vond hij dit vreselijk en moesten we hem continu tillen. Door het steeds vaker te doen kreeg hij door dat we dit dus niet steeds gaan doen en nu wandelt hij steeds meer zelf. Heel fijn. Neemt niet weg dat we hier lang over doen omdat hij snel is afgeleid maar dit is dikke prima. Zelf vind ik de ”kabouters” van deze route een beetje saai maar Tijs vond ze leuk en was er steeds naar op zoek dus ook dat is dikke prima. Daarna de wandeling afgesloten met een heerlijke lunch bij uiteraard Poolshoogte. Een hele fijne ochtend gehad.

Misschien had je het al gezien op de sociale media maar ik ging samen met Tijs voor het eerst koekjes bakken. Ik dacht altijd dat hij te jong was daarvoor maar hij begreep heel goed wat ik steeds bedoelde en hij deed heel veel zelf. Het was zo leuk! Hij ging deeg rollen, de vormpjes erin drukken en daarna natuurlijk de koekjes versieren. Dit ging heel precies en sprinkle voor sprinkle. Zo waren we de hele ochtend wel zoet. Voor herhaling vatbaar.

En daarnaast bestond februari in het teken van het uitzoeken van veel zaken voor het nieuwe huis. Voor 4 maart moeten we namelijk al het een en ander aan ruwbouw opties doorgeven. Hierom hebben we al een afspraak gehad voor het uitzoeken van een badkamer en hebben we ook al een eerste afspraak gehad voor de keuken. Ik vind het soms nog wel lastig om nu al definitieve keuzes te maken. Ben er zo bang voor dat je er later spijt van krijgt. Je moet alles zo overdenken wat praktisch handig is maar het moet ook weer mooi zijn. Soms moet ik je het maar even loslaten. Gelukkig gaat dat steeds beter.

Verder:

  • Weer een aantal verjaardagen gehad. Voor onze familie/vriendenkring staan januari en februari veel in het teken van verjaardagen. Die zijn nu klaar. Terwijl we ondertussen wachten op de laatste verjaardag deze periode haha. Gelukkig komt de baby dus niet op een verjaardag van iemand anders. Maar wanneer dan wel…
  • Is alles weer zo goed als open en kunnen we weer een beetje de dingen doen die we wilden doen. Niet dat we nu veel doen op dit moment maar wel fijn voor het idee straks.
  • Vreselijk wat er in Oekraïne gebeurd op dit moment. Weet niet goed wat ik erover moet zeggen maar voelt ook raar om het niet genoemd te hebben.

De artikelen die afgelopen maand online kwamen:

Bedankt voor het lezen en tot de volgende update!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *