13600147_1061172267304928_2480892601563821635_n

Jaaaaa!! Vanaf nu kan ik eindelijk na een aantal jaren naar school te zijn geweest eindelijk zeggen dat ik ben afgestudeerd! Het heeft mij letterlijk zweet en tranen gekost om dit tot een einde te kunnen brengen. Geen bloed, zo heftig ging het er ook weer niet aan toe, maar wat ben ik blij dat ik mij nu niet meer druk hoef te maken om school.  Gelukkig zijn er weer andere dingen waar je je dan als persoon weer druk om kan maken maar school kan ik nu van mijn lijstje afstrepen. Maar wat nu? Voor mij is dat gelukkig niet zo’n moeilijke keuze geweest want ik had na mijn stage het geluk dat ik gelijk aan het werk mocht. Wie kan dat nu zeggen in deze tijd? Niet veel denk ik. En ik ga daar nog even lekker mezelf ontwikkelen op die leuke werkplek, dus ik heb niks te klagen! Helaas is dit niet voor iedereen zo makkelijk en zijn sommigen zich suf aan het solliciteren. Ook al vind je het niet leuk meer: YOU CAN DO IT! Uiteindelijk komt alles altijd goed en kom je terecht op een (hopelijk) leuke, gezellige en leerzame werkplek. Ook heb je nu misschien juist tijd om die ene mooie reis te gaan maken of vrijwilligerswerk te gaan doen. Zou ik gewoon doen als ik jou was! Nu kan het nog en zit je niet vast aan werk en je vriend en je kat, zoals ik, (nee grapje, ik vind het helemaal niet erg om aan hun vast te zitten 😉 ). I’m happy!

Sommige mensen zeiden tegen mij: ”Wat zul jij in een zwart gat vallen!” Nog geen last van eigenlijk want ik ben niet voor niets Kim Hoeksma want stel je voor dat Kim Hoeksma niks te doen heeft. Nee, dat gaat er bij mij niet in want de hele zomervakantie ben ik weer op mijn oude vertrouwde plekje (ETOS) fulltime aan het werk en dan straks weer lekker in Groningen. Maar, ik hoor je al denken, ”je hebt toch tijd voor jezelf nodig?”, dat komt helemaal goed want ik ben nog wel een weekje vrij geweest en straks gaan wij lekker genieten in Indonesië van onze vakantie, voor DRIE weken. Zoveel zin in, maar daar zul je later wel wat meer over lezen, daar gaan we het nu niet over hebben.

In ieder geval ben ik eerst even klaar met school en ga ik mij focussen op mijn werk en het daar onwijs naar mijn zin hebben en mij goed ontwikkelen en veel leren en daar lekker verder stressen. Nee, dat komt helemaal goed en ik heb er zin in. Oké, genoeg getypt! Nog even één laatste tip/quote/steun/medeleven van de dag: Alles komt altijd goed. Daar ben ik van overtuigd. Of het nou met een kleine omweg is of 369 omwegen, je komt er wel, ook al denk je helemaal van niet, maar geloof mij, uiteindelijk komt alles altijd goed en leer je er ontzettend veel van. Oké, nog even een mini-tip van mij: geniet van kleine dingen en ga leuke dingen doen want als je alleen maar bezig bent met 1 ding, word je helemaal gek. Ga er lekker op uit en geniet van de leuke dingen! YOU.CAN.DO.IT!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. […] de wat meer persoonlijke stukken te lezen zoals dat we toen een huis gekocht hadden of toen ik was afgestudeerd. En wat nog meer populaire artikelen zijn die gelezen worden zijn de reis-verhalen. Bijvoorbeeld de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *