In juni had ik mijn tweede bruiloft waarvoor ik een taartentafel mocht maken. Dit keer mocht ik dat doen voor Kirsten en Patrick. Super leuk en vereerd dat ik dit mocht doen. Hoe deze taartentafel eruit zag laat ik hier zien.

Ik mocht voor Kirsten en Patrick bijdragen aan hun mooie dag. Ik voel mij zeer vereerd! Van tevoren hebben we de dingen doorgenomen zoals zij ze graag zagen en heb ik ze natuurlijk laten proeven. En toen was het ineens alweer 27 juni. DE dag. Deze prachtige foto is gemaakt door: http://www.marloubransphotography.nl.

Het thema wat vooral centraal stond was fruit. Dat kon ook prima want de bruiloft was in de zomer. Vers fruit doet het altijd goed. Daarnaast heb ik de smaken in bijna elk hapje terug laten komen.

Samen met mijn moeder, met de taart op schoot en de rest achterin de auto zodat het geen kant op kon, zijn we met 10 km per uur naar Gasselte gereden waar de hele dag plaatsvond. We hebben alles klaargezet en hebben stiekem het bruidspaar even kunnen bewonderen. Daarna zijn wij weer naar huis gegaan. De eerste opdracht was gelukt, namelijk alles afkrijgen en klaarzetten. Ik was al erg blij met het resultaat en het zag er allemaal goed uit. Daarna werd het alsnog weer spannend want ik wist natuurlijk niet of iedereen het lekker vond. Bij mijn vorige taartentafel was ik er namelijk zelf bij en kon ik alles zelf proeven. Gelukkig werd ik al snel uit mijn lijden verlost en kreeg ik een berichtje dat iedereen het heerlijk vond! Geslaagd! Bovenstaande foto’s van de taartentafel zijn gemaakt door: https://www.schonewillefotografie.nl.

Ik vond het weer super om te mogen doen. Kirsten en Patrick, bedankt dat ik dit voor jullie kon betekenen! En ik wens jullie natuurlijk heel veel geluk en liefde samen als man en vrouw.

Wil jij nou ook zoiets? Of misschien totaal iets anders? Wie weet kan ik wat voor jou betekenen! 🙂 Dit vind je misschien ook leuk om te zien: Mijn vorige taartentafel voor een bruiloft.

Klik hier om alle taarten te bekijken die ik tot nu toe heb gemaakt.

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

5 reacties

  1. Oh wauw ziet er echt geweldig uit allemaal!!

  2. De taart en gebakjes waren niet alleen erg mooi, ze waren ook erg lekker. Mijn zoontje (Kirsten en Patrick’s neefje) heeft gesmuld van het heerlijk verse fruit!

    1. Super leuk en fijn om te horen! 🙂

  3. […] Taartentafel #2: bruiloft Kirsten en Patrick […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *