Persoonlijke Updates

Nog meer verjaardagen, gezichtsbehandeling en dagje sauna – Hoogtepunten februari

Februari is kort dus is het weer tijd voor een nieuwe hoogtepunten!

1 februari was de laatste voorstelling van toneel. Het toneelseizoen hebben we die donderdag erna dan ook gezellig afgesloten met een etentje. In het begin is het gek dat je niet meer elke donderdag hoeft te oefenen of geen voorstelling meer hebt maar het lijkt nu ook al weer zo ver weg. Ik heb in ieder geval alweer zin in het volgende seizoen die gaat beginnen in september!

En het was weer tijd om aan het werk te gaan. Mijn verlof is officieel voorbij. Dat heb je misschien wel in dit artikel kunnen lezen. En nu ben ik alweer een maand aan het werk. Stiekem vind ik het best lekker om weer aan de slag te gaan. Het maakt je wereldje weer iets groter. Tijs gaat naar de opvang 1 dag in de week en dat gaat hartstikke goed. Dan laat je hem met een fijn gevoel achter. Alles gaat lekker z’n gangetje zo. Al is het nog wel wennen in de ochtenden dat alles vlug moet maar dat wordt vanzelf weer beter ga ik vanuit.

In februari gaan we ook gewoon nog lekker door met het vieren van verjaardagen. En dan is het na februari weer even rustig hiermee. Al heb ik er nooit problemen mee eigenlijk. Een goede reden om weer taart te kunnen eten :).

En het was weer tijd voor mijn 1-keer-in-de-twee-maanden-gezichtsbehandeling bij MooiManoek! Altijd kom ik daar weer met een heerlijk ontspannen gevoel weg. Deze keer probeerde ik het black&white masker uit. De zwarte kool in het zwarte masker zuivert de huid en het witte/doorzichtige masker hydrateert juist de wat drogere huid. Ideaal als je, net als ik, een gecombineerde huid hebt.

Ik ben ook een paar keer uit eten geweest deze maand. Een hele tijd heb ik niet gewokt en zo ineens deze maand ben ik twee keer naar de wok gegaan. Ik kan altijd zo genieten van uit eten gaan. Sorry, ik houd gewoon van eten.

De maand februari heeft ook in het teken gestaan van bakken. Niet alleen voor anderen heb ik een taart mogen bakken, ook ben ik zelf aan het oefenen. Ik wil graag nieuwe dingen uitproberen om zo mezelf te ontwikkelen. En mijn omgeving is daar ook wel blij mee want ik ga natuurlijk niet alles zelf opeten om te voorkomen dat ik een tientonner wordt. Bakken en veel etentjes is namelijk niet zo’n goede combinatie ;-). Hier boven zie je de klassieke lemon merengue taart.

Ook ben ik afgelopen zaterdag samen met Berdien naar de sauna geweest als verjaardagscadeau. Heerlijk was dit weer! Een lekkere ontspannen zaterdag gehad.

Dit was hem weer voor deze maand, de hoogtepunten! Bedankt voor het lezen. In maart staan er ook weer leuke en nieuwe dingen op de planning. Die kun je lezen in een volgende hoogtepunten.

Liefs, Kim

Volg jij mij al op Facebook , Instagram en Pinterest?

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. en straks mee doen met ,,Heel Holland Bakt?,,. zou leuk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *