In oktober zaten we nog heerlijk in onze babybubbel. Hoe en wat deel ik met je in de hoogtepunten van oktober.

Wanneer ik mijn hoogtepunten schrijf kijk ik in de agenda en naar mijn foto’s op mijn telefoon. Het is vooral Tijs, Tijs en … uh, Tijs haha. Dus veel babypraat in deze hoogtepunten. Maar… ook nog wel wat andere dingen. Lees gauw verder.

2 oktober was de dag dat ik uitgerekend was. Dat kon je lezen in dit artikel. Gelukkig konden we al eerder genieten van onze kleine man. In oktober hebben we al veel kraamvisite gehad. Veel vrienden en familie zijn langs geweest. Erg gezellig. En er komen nog meer bezoekjes aan.

Martijn was nog lekker twee weken vrij in oktober. In totaal was hij drie weken vrij en ik vond het heerlijk. Super fijn dat hij mij nog kon ondersteunen en het was ook gewoon gezellig en fijn met ons drieën. Ook zijn we al een paar keer op pad geweest om te winkelen of om te lunchen. Ik vond het dan ook wel een beetje moeilijk dat hij weer aan het werk moest maar eens zou die dag komen. Ik moest erg wennen die eerste week maar gelukkig ging dat in de tweede week al een stuk beter en nu kan ik steeds beter mijn draai vinden.

Iets waar ik al 9 maanden naar uit keek was het eten van carpaccio. Eindelijk maar toch was eindelijk die dag. Nu denk je, moet dat zo dramatisch? Ja, dat moet want ik had er echt onwijs veel zin in. En het was heerlijk kan ik je vertellen. Zo lekker dat ik aan het einde van de maand weer deze heerlijke salade heb gegeten. Een favorietje kan ik je wel vertellen. Er komen nog veel meer momenten dat ik dit eet.

Ik ben ook een paar keer het huis uit geweest. Zonder Tijs. Ik ben naar de bios geweest, heb sushi gegeten, heb weer een gezichtsbehandeling gehad bij Manoek en we zijn weer begonnen met de repetities voor toneel. Stiekem wel even lekker om iets voor mezelf te doen maar na een paar uurtjes vind ik het ook wel weer genoeg en wil ik graag weer naar huis. Ook ben ik weer begonnen met bakken. Dit doe ik natuurlijk thuis maar zoals ik al beschreef kan ik steeds meer mijn draai vinden. Dit is natuurlijk ook te zien aan mijn blog want er zijn weer nieuwe artikelen online gekomen en er komen nog meer aan!

Iets waar ik eerst over twijfelde om te gaan doen maar waar ik achteraf toch heel erg blij mee ben is dat wij een fotoshoot hebben gedaan. Ik was van tevoren namelijk een beetje bang dat we van die cliché foto’s zouden krijgen en dat ik mij niet op mijn gemak voelde. Toch hebben we een fotograaf gevonden waar ik dit gevoel helemaal niet bij had. Heel fijn. En we zijn zo blij met de foto’s. Ik heb er letterlijk zo’n 50 keer naar gekeken geloof ik en ik vind ze allemaal mooi. We hebben twee foto’s groot laten afdrukken en die hangen nu in de woonkamer.

Dit waren de hoogtepunten van oktober. Een fijne maand waarin ik mijn draai steeds meer kan vinden en waarin ik leuke dingen heb gedaan. In november staan er ook weer leuke dingen op het programma. Zo bak ik voor het eerst weer een taart voor iemand anders, krijgen we nog meer kraamvisite en ga ik naar een voorstelling van Nienke Plas met mijn zusje. En er komen vast nog wel meer dingen bij. We gaan het zien. Je leest het in mijn volgende hoogtepunten.

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *