Oktober is alweer aan de gang en de herfst is volop aanwezig. Vanaf nu een nieuwe maandelijkse rubriek waarin ik de hoogtepunten van de maand deel. Vaak sta je er niet bij stil wat de positieve, leuke momenten waren dus dit leek mij een goed idee. Hier wat positiviteit van de maand september!

September was een hoogtepunt omdat:

thumbnail_GDB_4064-1

 • ik volop bezig ben geweest met bakken. Want ik mocht namelijk een taartentafel maken op de bruiloft van mijn beste vriendin. Poeh wat was dit spannend zeg maar het heeft uiteindelijk zo goed uitpakt en het smaakte erg goed! Super blij ben ik hiermee. Ik zou het zo weer opnieuw willen doen. P.s. hier zal nog een apart artikel van online komen maar ik kan het niet laten om alvast even een foto te laten zien.
 • we alweer begonnen zijn met de vergaderingen van de intocht van Sinterklaas. Nu al? Ja, dat begint al vroeg in de voorbereidingen. Het is niet zomaar even iets. Ik heb er weer veel zin in!

IMG_8062

 • mijn beste vriendin en haar vriend, uh man gingen trouwen! Het was echt een geweldige dag die helaas veel te snel voorbij ging. Zo onwijs genoten.
 • mijn ouders 30 jaar getrouwd zijn. We gingen gezellig met de familie bij de Griek eten. Altijd een goed idee.
 • ik jarig ben geweest. 25 jaar ben ik alweer geworden. Een halve Sarah. Op de dag zelf moest ik werken maar de volgende dag heb ik het alsnog gevierd met mijn familie. Ik ben erg verwend met super leuke cadeaus.

IMG_8095

 • we naar Kopenhagen zijn gevlogen. In 45 minuten stonden we alweer op Deense grond. We vlogen vanaf Eelde en dat vind ik toch een potje ideaal! Je bent er zo, je hoeft niet lang te wachten, het is een klein vliegveld waardoor alles lekker snel gaat en je hoeft niet 2 uur van tevoren aanwezig zijn. Hier komt ook nog een aparte blogpost over.
 • ik lekker gewerkt heb deze maand.
 • we een aantal leuke feestjes gehad hebben
 • het stiekem toch wel erg lekker is dat de herfst weer is begonnen. Binnen lekker zitten met een dekentje en een kopje thee, de verwarming die toch echt weer een keer aan moet, het wordt weer eerder donker. Ik vind de herfst helemaal niet vervelend eigenlijk.
 • ik lekker geluncht heb met mijn zusje in Assen. We gingen dit keer niet standaard naar Plein 10 maar naar Brasserie 21. Is echt een aanrader kan ik je vertellen.
 • ik nieuwe schoenen heb gekocht. Eindelijk heb ik dan die Nike Air Max gekocht waar ik zo lang naar zocht haha. Sommige mensen vinden ze vreselijk (sommigen vind ik ook vreselijk) maar deze vind ik erg leuk! En ze lopen super lekker. Ben er blij mee.

DSC_0308

 • ik weer, ja alweer, na een tijdje gestopt te zijn, weer begonnen ben met actief bloggen. Het was in augustus/begin september echt een hele drukke periode waardoor ik de puf niet had om veel dingen ernaast te gaan doen. Ik heb weer volle motivatie om actief met mijn blog bezig te gaan. Had je al gezien dat ik een eigen domeinnaam heb? Nu is dit echt MIJN site. Ben ik best trots op :-).
 • ik nog een keer lekker geluncht heb en dit keer met een vriendin.
 • ik nu aangesloten ben bij de toneelgroep. Ik heb dit jaar nog helaas geen rol maar volgend jaar wel en daar heb ik mega veel zin in. Toneel spelen vind ik super leuk maar aan de andere kant ook enorm spannend om dit voor een grote groep mensen te doen.
 • ik tijd heb doorgebracht met het allerleukste neefje van de hele wereld!

Wauw, wat een hoogtepunten deze maand! Eigenlijk is dit heel erg fijn om dit zo te noemen. Even wat positive thinking op de woensdagavond. Op naar oktober!

Wat waren jouw hoogtepunten van september? Deel ze in een reactie, vind ik super leuk! 

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

 1. Wat leuk om te lezen!
  Mijn (onze) hoogtepunten van september:
  – weekend Terschelling met een deel van onze zeilvriendengroep
  – etentje met mijn oud-collega
  – onverwacht gewoon door de week een paar dagen zeilen, o a. naar Enkhuizen, gewoon omdat het prachtig weer was
  – met vrienden hier thuis heerlijk geborreld en gegeten
  – onze 30-jarige trouwdag gevierd met kinderen en kleinkind. Op de dag zelf lekker Chinees eten gehaald en daarna met z’n allen 3 dagen naar Parijs en Disneyland
  – met een vriendin een poppenhuisbeurs bezocht in Arnhem en ’s avonds met de mannen samen uit eten geweest
  – hier thuis een typisch Nederlands etentje gemaakt om de broer van onze schoondochter uit Suriname welkom te heten
  Je hebt gelijk: wat leuk om terug te kijken naar alle leuke dingen van afgelopen maand! Life is good!😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *