Er zijn bepaalde dingen waar je van houdt en waar je echt niet zonder kan. Ik heb een lijstje gemaakt met 13 dingen waar ik niet zonder kan. 

DSC_03161- Mijn vriend, kinderen (inmiddels moeder van 2 zoontjes) familie en vrienden staan op nummer 1. Ik ben een gezelligheidsmens en hou van mensen om mij heen. Hoe heerlijk het soms ook is om alleen te zijn vind ik samen zijn nog belangrijker!

2- Daarbij hoort natuurlijk gezelligheid.

3- Met lekker eten. Iedereen die mij kent weet dat ik van eten hou. Het lekkerste zijn dan ook  natuurlijk de ongezonde dingen. Voor eten kun je mij altijd wakker maken. Had ik al gezegd dat ik van eten hou?

4- Mijn bank. Wij hebben een heerlijke hoekbank waar ik heel blij mee ben. En die heerlijk ligt.

IMG_64125- Reizen is iets waar ik heel gelukkig van word. Het liefst doe ik dit zo vaak en zo lang mogelijk. Reizen verrijkt mijn wereld en laat mij realiseren dat we het eigenlijk heel erg goed hebben in ons kikkerlandje. Wat ik dan ook weer heel fijn vind van reizen is dat je daarna weer lekker terug komt op je eigen plekje thuis. Maar nieuwe plekken ontdekken met andere mensen, andere culturen, ander eten, andere normen en waarden, andere gewoontes vind ik erg bijzonder.

6- Onze lieve kat Joep en de kat van mijn ouders Mick. Ik ben een echt kattenpersoon.

7- Thee. Ik ben een echte theeleut. Ik lust niet eens koffie. Wat ik eigenlijk ook wel jammer vind want koffie kan er altijd heel leuk uitzien maar ik vind het gewoon niet lekker. Thee daarentegen wel.

8- Ik hou van lijstjes maken en dingen opschrijven. Daarvoor is mijn planner met notitieboekje erg handig en kan ik ook eigenlijk niet zonder. Zonder notitieboekjes/agenda/planner vergeet ik eigenlijk alles. Als ik het dus niet opschrijf ben ik het zo weer vergeten. Beetje jammer is dat altijd, dus lang leve notitieboekjes! Ik ben zelf heel erg te spreken over de planners van structuurjunkie en op dit moment ben ik bezig aan mijn derde planner hiervan! Ze worden hier echt verslonden. Het meest fijne vind ik de planners zonder datum zodat, wanneer ik bijvoorbeeld op vakantie ben, ik die weken niet ”verspil” en zo die weken kan gebruiken voor andere weken. Mocht je het wel willen kun je ook de planners kiezen wel met data bijvoorbeeld voor school of voor je werk. Alle andere informatie over de planner kun je ook lezen in dit artikel.

DSC_02939- Schoenen! Ik hou van schoenen. Vroeger moest ik altijd nieuwe schoenen halen als ik aan het shoppen was. En het liefste ook nog hakken. Maar ja, die draag ik eigenlijk nooit dus super zonde. Nu dan maar schoenen kopen zonder hakken, dan draag ik ze ook nog haha. Schoenen maken een outfit af. Check vooral even de mooie stippen-sokken bij deze prachtige (Ahum) outfit.

10-  Tv, serie of YouTube kijken is ook wel een dingetje. Heerlijk om op de bank te liggen of nog in bed en dan heerlijk wegkijken en even aan niks denken. Disney-films zijn echt een quilty pleasure van mij.

11- Hoewel alles bijna digitaal is word ik eigenlijk ook heel erg gelukkig van boeken lezen. Ik doe het veel te weinig maar is wel altijd heel fijn. Ik ben zelf heel erg fan van thrillers. Bij mij zijn de boeken van S.K. Tremayne favoriet! Al meerdere boeken van haar in de kast staan.

12- Beetje raar misschien maar deodorant is ook wel dingetje waar ik niet zonder kan. Wie houdt er nou van zwoksels? 😉

13- En tot slot, iets wat niet vanzelfsprekend is maar wel super belangrijk en gelukkig wel mogelijk in ons land is vrijheid. Dat is iets wat je moet koesteren en wat ik mij dus realiseer dat we het hier in Nederland heel goed voor elkaar hebben vergeleken met andere landen. Iets waar je bij stil moet staan.

Waar kun jij echt niet zonder?

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *