Hoi! Welkom bij een nieuwe hoogtepunten van de maand januari van 2020. De eerste maand van dit nieuwe jaar is voorbij gevlogen. Ik neem je mee.

Januari staat bij ons vooral in het teken van verjaardagen. Niet alleen de familie maar ook vrienden van ons zijn in deze periode jarig. We hebben dan ook veel verjaardagen gehad maar altijd gezellig! Ik denk 7 verjaardagen ongeveer. Heel wat feestjes gehad dus. En in februari gaan we gewoon nog even door.

Ook staat januari sinds vorig jaar in het teken van toneel. Vorig jaar ben ik hiermee begonnen en dit jaar in januari (en op 1 februari) zijn de voorstellingen geweest. De laatste weken voor de eerste voorstelling is er dan ook druk geoefend. 18 januari was de eerste voorstelling, de tweede de 25e en de laatste 1 februari. Je werkt een half jaar naar de voorstellingen toe en ineens is het zover. Heel jammer aan de ene kant want het was altijd gezellig en leuk maar aan de andere kant is het ook wel weer fijn dat het voorbij is want het vraagt toch altijd veel van je. Hierdoor hou je weer meer tijd over. Nu is er een half jaar geen toneel en dan in september/oktober beginnen de repetities weer voor een nieuw stuk. Ik heb er weer zin in!

Ik ben daarnaast begonnen met Tijs met babyzwemmen. Op vrijdagochtend ga ik met hem zwemmen met een groepje. Tijs lijkt het allemaal wel prima te vinden. Hij is vooral nog onder de indruk van het zwembad zelf geloof ik.

We zijn met een groep vrienden naar Vrienden Van Amstel Live geweest in Rotterdam. Dit was voor ons de tweede keer. Ik vond de artiesten die er waren bijna allemaal leuk en bij de artiesten waar je wat minder mee hebt kan je mooi naar de wc. Het was weer een leuk feest! Dit was ook de eerste keer dat Tijs een nachtje weg was dus het was gek thuis komen terwijl hij er niet was. Ik zag er eerst erg tegenop maar omdat je wat leuks doet valt het ook wel mee. Ik heb alleen wat vaker naar zijn foto gekeken hihi.

Martijn is deze maand 30 geworden! Tijd voor een feestje dacht ik zelf zo. Alleen wist hij hier zelf niks vanaf haha. Ik was hier stiekem al een tijd geleden mee begonnen te organiseren en ik heb er heel wat slapeloze nachten van gehad, maar het was het allemaal waard! Martijn had echt niks door. Ik vond het vreselijk om mijn mond dicht te houden maar het was voor een goed doel. En ineens kwamen we bij zijn ouders thuis en stond iedereen in de kamer. Het was erg leuk en iedereen heeft goed zijn mond dicht gehouden. Zeer geslaagd dus!

Aan het einde van januari was het mijn laatste volle week verlof. Dit hebben we samen nog even afgesloten met een dagje sauna. We waren naar de Veluwse Bron geweest, toch wel onze favoriet. We hebben daar ook een heerlijke hot stone massage gehad. Het was echt super fijn. Lang geleden dat wij een sauna hebben bezocht.

Vandaag was dan ook echt mijn allerlaatste dag van mijn verlof. Morgen is mijn echte eerste werkdag. Iets waar ik de afgelopen maanden erg tegenop zag en nog steeds een beetje. Ik merk dat ik het echt heel dubbel vind. Aan de ene kant is het ook wel lekker om weer te werken maar aan de andere kant wil ik dit nog echt niet. Maar hoe langer het duurt denk ik, hoe moeilijker het wordt om weer te beginnen. We gaan het zien morgen. Ik zal het laten weten hoe het was.

In ieder geval bedankt weer voor het lezen en tot in een nieuw artikel!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *