1 december, de laatste maand van 2019. November was weer een leuke maand. Wat waren mijn hoogtepunten?

In november hebben we nog best wat kraamvisite gehad. Ik denk dat bijna iedereen wel langs is geweest. Er staan nog een paar bezoekjes op de planning. Ik hoorde wel eens van anderen dat ze kraamvisite veel vonden. Dat hebben wij niet zo ervaren eigenlijk. We deden sowieso maar 1 en heel soms 2 bezoekjes per dag. Ook hadden we vaak genoeg dat er een aantal dagen niemand kwam. Dikke prima. We hebben dus ook genoeg dagen gehad dat we gezellig met ons drietjes waren.

Cijfertaart

Ook heb ik weer een aantal taarten mogen maken. Deze was voor iemand die 35 (goh, echt?) is geworden. Ik heb een heel fijn bakblik waarmee je alle letters en cijfers kunt maken. Super handig! Daarmee heb ik ook deze lettertaart in het thema Sinterklaas gemaakt. Een goeie koop! Je hebt een rechte vorm en via losse stukken die je in de bakvorm zet kun je dus alle letters en cijfers maken. In de handleiding kun je zien welke losse stukken je nodig hebt voor die letter of dat cijfer. Beslag erin en bakken maar. Ook heb ik weer wat nieuwe opdrachten gekregen voor deze maand. Super leuk vind ik dat. Én heb ik weer een bruiloft waarvoor ik mag bakken. Ik heb er weer zin in.

Het paardje Ozosnel

Sinterklaas is weer in het land! Voor mij de leukste feestdag van het jaar. Ik volg fanatiek het Sinterklaasjournaal, moet mij inhouden bij het kopen van Sinterklaascadeautjes en kan alweer uitkijken naar Sinterklaasavond. Wij vieren het de 8e met de familie. Tijs krijgt er nu natuurlijk helemaal niks van mee maar ik kan niet wachten totdat hij ouder is en hij het wel bewust meemaakt.

Samen met mijn zusje ben ik naar de voorstelling van Nienke Plas geweest. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar het was echt super leuk! Ze deed het heel erg goed en ik heb erg gelachen. Het was net zo’n soort show als dat Jochem Myjer ook heeft. Als zij weer een show gaat geven zal ik daar zeker heen gaan.

Afgelopen vrijdag zijn we naar Groningen geweest. Ik had al weken zin om te shoppen en toen kwam het ons goed uit. Helaas was het toen ook Black Friday waardoor het gekkenhuis was in de stad. Niet normaal! Rijen in de winkels bij de pashokjes en kassa’s. Ik heb daarnaast ook altijd het talent om iets te kopen wat nou nét niet in de aanbieding was ;-), dus Black Friday is niks voor mij. Ik heb op een gegeven moment op de gok kleren meegenomen omdat ik geen zin had om in die rijen te gaan staan. Maar ik ben zeker geslaagd! Drie broeken, een blouse en een trui. Ook ben ik losgegaan op de kinderafdeling van de Zara en hebben we nog wat leuke shirtjes bij de Noppies gehaald. Zo leuk en schattig die kleertjes. Heel verleidelijk om te kopen hihi.

Voor december heb ik ook weer leuke dingen op de planning staan. Zo ga ik twee keer naar de bioscoop, ga ik met Martijn uit eten (date-night), vieren we Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw en gaan we nog een weekend weg. Een leuke maand hebben we voor de boeg. We gaan 2019 op een mooie manier afsluiten!

Wat zijn jouw hoogtepunten van november en wat zijn jouw plannen voor december?

Liefs, Kim

Volg jij mij al op Facebook , Instagram en Pinterest?

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *