Je kent het wel, een bucketlist. Zo’n lijstje wat je graag nog zou willen doen en/of zien in je leven. Jaren geleden heb ik zo’n lijst gemaakt en die ga ik vandaag met je delen!

Citytrips

Mijn bucketlist heeft vooral te maken met reizen zoals je misschien wel kan zien. Reizen is namelijk ook iets waar ik echt gelukkig van wordt, nieuwsgierig naar ben en van kan leren. Dit lijstje heb ik dus een paar jaar geleden gemaakt maar ik kan er wel al wat vanaf strepen! Milaan en Dublin bijvoorbeeld, daar ben ik met een vriendin heen geweest. Wat ik nog zou willen toevoegen aan dit lijstje is Edinburgh. Hier zag ik gisteren toevallig een plaatje van staan en het zag er super mooi uit! Ik vergeet vast nog wel een stad. Maar het is wel duidelijk geloof ik. Ik zou graag op reis willen haha. Weet jij nog een toffe stad om heen te gaan die ik toe zou kunnen voegen? 

Landen

Dan zijn we nu bij de landen aangekomen. Automatisch, als je de steden hebt bezocht, heb je natuurlijk ook het land bezocht. Ierland kan ik dus al afstrepen. Wel zou ik nog meer van Ierland willen zien dan alleen Dublin, dus daar zou ik zeker nog een keer naartoe willen. Vooral de kust lijkt mij heel gaaf. Ook kan ik Indonesië afstrepen. Daar zijn we vorig jaar heen geweest en het was echt fantastisch! Er zijn ook zoveel mooie landen op de wereld. Volgend jaar zouden we ook graag weer een verre reis willen maken. We weten alleen nog niet zo goed waarheen. Eerst maar eens goed in verdiepen. Inspiratie genoeg in ieder geval! Welk land vind jij echt nog een aanrader om heen te gaan? 

To do

Dan ben ik nu aangekomen aan mijn to do lijstje! Hier kan ik wel wat van afstrepen.

  • Wij hebben een nieuwe auto, een nieuw huis en een nieuwe camera.
  • Wij zijn zeker  ook gelukkig met de dingen die we hebben! Absoluut, begrijp me niet verkeerd. Wij zijn absoluut gelukkig en erg tevreden over alles wat we hebben en kunnen doen met ons tweeën. Wij hebben niks te klagen. Maar een mens mag dromen toch? 🙂
  • Grote tuin, ja hij is groot genoeg wat mij betreft.
  • Ook gaan we over twee weken naar Disneyland waar we ook errug veel zin in hebben.
  • Ook heb ik redelijk veel gebakken en nieuwe recepten uitgeprobeerd. Daar ga ik gewoon lekker mee door.
  • Vulkaan bezoeken kan ik deels afstrepen. Dit hebben wij op Indonesië gedaan maar  meer van een afstandje. Ik zou ooit ook wel eens een actieve vulkaan van dichtbij willen zien.
  • Veel kilometers maken op mijn racefiets… Uhhhh niet van toepassing haha.
  • Een berg beklimmen hoeft niet meer zo nodig van mij. Dat durf ik niet eens haha.
  • Het Noorderlicht bekijken staat ook hoog op mijn lijstje. Dat lijkt mij zo gaaf!

Er zijn nog zo veel dingen die mij gaaf lijken! Het liefst wil je het dan ook allemaal tegelijk maar dat kan natuurlijk niet. Stap voor stap en zoals ik al zei. Wij mogen niet klagen over de dingen die we hebben en er is nog genoeg te doen en zijn absoluut tevreden over het leventje die we nu hebben. Ik ben benieuwd hoeveel dingen ik de komende jaren van mijn lijstje af kan strepen!

Heb jij een bucketlist? Of welke gave dingen heb jij allemaal al gedaan van je eigen bucketlist? 

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *