Herfst. Officieel begonnen op 21 september. Gisteren reed ik van Rolde naar Borger en ik merkte dat de herfst nu ook echt begonnen is. De bladeren krijgen andere kleuren of vallen van de bomen. Steeds meer eikels op de grond. Het ruikt lekker buiten. En hierdoor vind ik de herfst stiekem best heel erg leuk.

En ja, ik weet dat het dan ook veel regent maar daardoor heb je wel gelijk een goed excuus om lekker op de bank te liggen, kopje thee erbij, kaarsjes aan, dekentje erbij en Netflixen maar! Ultiem herfstgevoel! Nog op zoek trouwens naar een leuke serie? Misschien  zie je hier in dit artikel nog wel iets wat je leuk lijkt.

Ik heb dus eigenlijk best veel zin in de herfst. Ik hou er sowieso wel van wanneer de seizoenen gaan wisselen. Het heeft altijd iets leuks wat je in een ander seizoen niet hebt. Hier een lijstje van dingen waarom ik de herfst dus zo leuk vind:

  1. De natuur veranderd. Je ziet de bladeren verkleuren en uiteindelijk van de bomen vallen. De eikels en kastanjes vallen op de grond. Het ruikt lekker buiten.
  2. Hierdoor is het gelijk ook leuk om naar het bos te gaan waardoor je gelijk nr. 1 kan bewonderen.
  3. En dan is het extra leuk om te gaan fotograferen! Dat deed ik vorig jaar ook in de Oude dierentuin in Emmen en in het Noorderplantsoen in Groningen. Ik ga binnenkort maar eens naar het bos om aan de slag te gaan.
  4. Ook een goed excuus om weer te gaan shoppen want je hebt een nieuwe herfst-outfit nodig natuurlijk! Ook leuk om dan weer de nieuwe etalages te spotten want die zijn weer leuk aangekleed. En doei summerbody (die ik toch al niet had) want ik verstop mij lekker in grote truien en onesie.
  5. De feestdagen komen er weer aan! Eind oktober heb je natuurlijk Halloween, wat steeds meer in opkomst is in NL, en eind november begint Sinterklaas weer! En wanneer het einde is van de herfst zijn alweer bijna de kerstdagen. Wat gaat de tijd eigenlijk ook snel hè als je het zo leest.
  6. Waar ik deze week ook weer mee aan de slag ga is met een herfst – Do It Yourself. Pinterest staat vol met leuke ideeën waardoor ik weer veel inspiratie heb. Dat kun je dus  binnenkort ook verwachten op mijn blog! Kun je nog niet wachten? Dan kun je alvast hier wat inspiratie opdoen.
  7. Ook krijg ik zin om weer nieuwe recepten uit te proberen. De stampotten, stoofpotjes en andere recepten kun je weer gaan maken.
  8. En zoals ik hierboven al beschreef is het heerlijk vertoeven op de bank met een kleedje, kopje thee, dekentje.

HET IS HERFST

DE WIND GAAT TEKEER

ZO HARD ZO WILD

IK ZIE DOOR DE BOMEN, HET BOS INEENS WEER

-DICHT ERBIJ

Vind jij de herfst ook leuk? En wat vind je dan zo leuk aan de herfst?

Liefs, Kim

P.S. Aanstaande woensdag een extra artikel online! Houd mijn Facebook in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief als je geen enkel artikel wil missen! Like jij mij al?

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] herfst nu echt is begonnen. De herfst vind ik eigenlijk best wel leuk. Check dit artikel nog eventjes waarom die nou zo leuk […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *