Screenshot_2014-04-20-09-16-38-1

Hoi!

Mijn naam is Kim en sinds vandaag ben ik begonnen met mijn blog. Ik volg al een paar jaar verschillende blogs en ik kijk daar elke dag op. Voornamelijk lees ik artikelen over beauty, maar ook artikelen over iemands persoonlijke leven spreken mij erg aan. Ik dacht al een tijd na over het schrijven van een eigen blog maar ben er tot nu toe nog niet aan begonnen. Vandaag is de dag dat ik toch eindelijk de knoop heb doorgehakt. Via deze weg hoop ik mijn creativiteit te uiten. Het schrijven van verschillende artikelen doe ik vooral voor mijzelf, maar ik vind het ook leuk als andere mensen het gaan lezen, er plezier aan beleven en het kunnen waarderen.

Ik ben op dit moment 20 jaar oud en volg de studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening in Groningen. In Groningen woon ik samen met mijn vriend en onze kat Joep. Ik hou van lezen, series kijken, koken, reizen en vandaag kan ik ook bloggen aan dit lijstje toevoegen.

Screenshot_2014-04-20-09-17-10-1

Mijn blog zal gaan over allerlei dingen die mij interesseren bijvoorbeeld lekkere recepten, beauty, muziek, Groningen en nog veel meer. Ik zal dingen vertellen vanuit mijn eigen beleving en interesse.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs Kim

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Leuk Kim! Ik ga je volgen. 🙂 Happy Easter! Liefs Danielle

  2. leuk kim!!
    Heel veel succes met het schrijven van leuke blogs! Jouw eerste blog las al lekker weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *