Hoi! 

Zo, dat is even een tijd geleden. Twee jaar zijn we alweer verder ten opzichte van mijn laatste blogpost. En in die twee jaar is er weer veel gebeurd maar ook weer niet. Ik weet nog goed dat we net in een lockdown zaten. Waar ik ook over schreef. Alles was nog nieuw en anders en nu zijn we alweer twee jaar verder… Niet meer in een totale lockdown maar nog volop in de COVID pandemie. Wie had dat gedacht… Ik niet in ieder geval. 

Twee jaar geleden was net mijn zwangerschapsverlof afgelopen en nu, twee jaar verder heb ik weer zwangerschapsverlof. Want ja, ik ben weer zwanger en ik kan elk moment bevallen, maar eerst nog even een korte update over de afgelopen twee jaar. 

Het bloggen vervaagde en raakte steeds meer naar de achtergrond. Ik maakte niet veel mee. Deed niet veel, wist niks meer te vertellen en ik ben mij meer gaan richten op het bakken en er kwam een extra website. Zo gaat dat altijd een beetje met mij. Ik kan niet alle ballen in de lucht houden ;-). Het bakken verliep zo goed dat ik ook niet eens tijd had om met het bloggen bezig te gaan en zodoende is het bloggen gestopt. Ik bakte steeds meer voor anderen en naarmate de tijd verstreek bakte ik meerdere taarten per week. Het werd een groot succes, super leuk! Daarnaast natuurlijk mijn gezinsleven, sociale leven, eigen leven wat op nummer 1 staat. En zo zijn we twee jaar verder zonder te bloggen. Toch bleef het elke keer in mijn hoofd. Ik kon het niet helemaal loslaten. Vond het zonde om mijn blog weg te doen want daar zaten toch vele uren werk in en het is een leuke herinnering voor mezelf om terug te lezen. Het bleef kriebelen en nu ik met ‘’bakverlof’’ en zwangerschapsverlof ben heb ik hier weer meer tijd voor. En vind ik het leuk om weer dingen op het digitale papier te zetten. Zodoende ben ik weer begonnen.

Weer even twee jaar terug in de tijd… Twee jaar geleden was Tijs echt nog een baby van nog geen half jaar oud. En als ik hem nu zie is het een wereld van verschil. Wat leert een kind toch veel. Een kind met zijn eigen wil, eigen karakter maar ook trekjes van ons beide. Het niet stil kunnen zitten, het uiterlijk, lekker buiten bezig zijn van Martijn en het theatrale en altijd honger hebben van mij ;-). Elke dag leert hij weer wat nieuws. Zo leuk om te zien hoe hij zich ontwikkelt. En straks komt er nog een mini-versie van ons waar we ook heel erg benieuwd naar zijn. De tijd zal het leren. 

Verder hadden we in die twee jaar die zijn verstreken graag een grote reis willen maken maar Corona heeft roet in het eten gegooid en hebben we mooie plekjes in Nederland ontdekt. Ook daar zal ik nog het een en ander over delen.

Weer terug naar nu. Wat wil ik nou precies met mijn blog? 

  • Ten eerste ben ik veranderd van domeinnaam. Dat hele Kimsdailythings-gebeuren vond ik maar lastig en ingewikkeld. Ik kon het zelf niet eens uitspreken. Het is nu daarom gewoon lekker kimhoeksma.nl. Gewoon Kim. Mijn website heeft een ander uiterlijk, ik heb nieuwe categorieën toegevoegd en ook oude, niet relevante berichten en categorieën verwijderd. Even lekker de boel opgeschoond. Weer beginnen met een schone lei. Samen met Martijn ben ik nog bezig om de site helemaal te maken hoe ik het voor ogen heb maar we zijn al een heel eind.
  • Ik wil weer leuke stukjes schrijven waar ik zelf zin in heb. Dus niet een vast ritme per week maar gewoon wanneer ik het zelf graag wil. Zoals persoonlijke updates hoe het gaat, over Tijs, over de baby, lekkere recepten, reizen maar er komt ook iets nieuws. Namelijk: wij hebben een huis gekocht. En dat huis moet er nog komen want die moet nog gebouwd worden. Daarover zal ik nog even een apart stuk schrijven hoe dat nou allemaal precies is gegaan maar je kunt dus huis-updates verwachten. Deze kun je dan vinden in de nieuwe categorie: Nieuwbouwproject.
  • Eerder deelde ik ook mijn taart-creaties. Deze zijn van de site verdwenen want daarvoor heb ik dus bakkenmetkim.nl. Mijn aparte website wat bak-gerelateerd is en waar je je bestellingen weer in de toekomst kunt plaatsen. Voor nu nog even lekker genieten van mijn bakverlof. 

Ik heb er weer zin in om bezig te gaan met mijn blog. Tot snel!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *