Hoi!

Leuk dat je kijkt op mijn blog! Mijn naam is Kim en welkom op mijn persoonlijke blog waarin ik persoonlijke artikelen deel. Deze artikelen zijn gebaseerd op mijn interesses. Ik vind reizen bijvoorbeeld heel erg leuk, eten is mijn hobby, ik hou van bakken en bak ook graag voor anderen. Ook deel ik graag updates over mijn leven. Sinds 20 september 2019 hebben wij een zoon gekregen, Tijs, waarover ik ook het een en ander zal delen. Kortom, het zal gaan over dingen die ik leuk vind. Ik hoop dat jij het ook leuk vindt om te lezen en wens je dan ook veel plezier bij het lezen van mijn blog.

Ik plaats 1 of meerdere artikelen per week. Wil je graag op de hoogte blijven van mijn artikelen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de knop VOLG op deze pagina (onderaan wanneer je op je telefoon/tablet zit, of aan de zijkant wanneer je op de computer zit). Volg mij op Facebook of volg mij op Instagram. Je mag ook alledrie de dingen volgen natuurlijk wil je niks missen ;-). Via Facebook en Instagram zal ik nog vaker dingen delen.

Wil je mij persoonlijk een berichtje sturen? Dat kan naar kimsdailythings@gmail.com of stuur een privรฉbericht via Facebook of Instagram.

DSC_0917

Liefs, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *