Dit artikel vond ik op cynthia.nl en het leek mij leuk om mijn eigen geluksmomenten eens te beschrijven. Ik denk dat het namelijk goed is voor jezelf om te doen zodat je wat realistischer naar jezelf en je leven kunt kijken. En dat je er dan achter komt dat je eigenlijk heel veel geluk hebt en dat je in je handjes mag knijpen. Op de uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Hier komt ‘ie.

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?

Eigenlijk is elke vakantieplek waar wij zijn geweest een mooie vakantiebestemming. Ik vind het dan ook moeilijk om te kiezen. Er zijn ook zo veel landen waar we nog heen willen. Qua camping-gevoel zou ik dan toch kiezen voor Italië. Je hebt er bijna altijd mooi weer, je hebt er heerlijk eten en er is veel te zien. Als verre bestemming kies ik voor Indonesië. Een totaal andere wereld met andere normen en waarden, een prachtige cultuur, ook weer heerlijk eten en met hele lieve mensen.

img_5237

Welke drie bijzondere dingen zou je graag nog willen meemaken?

Heel veel van de wereld zien (dat is eigenlijk 1 groot ding), trouwen en kinderen krijgen. Heel kort door de bocht maar dat lijkt mij zeker heel bijzonder!

Wat is je favoriete film?

Frozen, nee grapje! Al vind ik hem wel heel erg leuk haha. Mijn favoriete films die ik al mega vaak heb gezien is Harry Potter. Die blijf ik leuk vinden, ondanks dat ik ze al tientallen keren bekeken heb. 

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?

Voor Grieks. Errug lekker!

Waar zou je echt niet zonder kunnen?

Zonder mijn familie, vriend en vrienden.

Wanneer voel jij je op je best?

Wanneer ik relaxt en lekker uitgerust ben, lekker thuis, bij vrienden of familie en met lekker eten. Of juist aan de andere kant van de wereld op vakantie een andere cultuur ontdekken of juist lekker niks doen onder de heerlijke warme zon.

Wat is je favoriete boek?

Ik heb geen favoriet boek. Wel is er een bepaald genre wat ik heel leuk vind en dat zijn thrillers. Ik ben echt een scheiterd maar met boeken vind ik het dan minder eng of zo. Boeken met onverwachte dingen vind ik altijd het leukste. En boeken met een open eind heb ik echt een hekel aan.

DSC_0812

Heb je wel eens een angst overwonnen?

Ik heb best wel hoogtevrees. Wanneer ik iets hoogs beklim en ik zie de grond, beeld ik me altijd in dat ik er overheen val. En dan draait mijn maag om. Heel stom klinkt dat, maar dat heb ik nu eenmaal. Ik beklim dus wel hoge dingen (afgelopen maand nog de Eiffeltoren en in mei de dom in Milaan) maar ik ben dan echt heel erg bang. Ik krijg zweethanden en begin te trillen. Ik overwin dus wel mijn angst want ik heb het er wel voor over maar ik vind het niet heel leuk. Ik heb ook niet het idee dat het veel minder wordt. Daarnaast heb ik helemaal niks met insecten. Doodeng die kriegelige beestjes met hun enge lijfjes en poten, brr.

Wie inspireert jou?

Ik inspireer mensen als zij iets moois voor de wereld doen, mooie uitspraken hebben, mensen die zichzelf zijn, mensen die doen waar ze zelf zin in hebben. Ik kan door veel mensen geïnspireerd raken en dat is vooral wanneer ze mooie dingen doen of zeggen. Het kan dus van alles zijn.

Wat zijn geluksmomenten voor jou? 

Liefs Kim

 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *