Samen met Mooi Manoek ben ik weer een samenwerking aangegaan. Dit keer laat Manoek in 10 stappen een alledaagse make-up look zien. Hierbij gebruikt zij vooral de fijne, natuurlijke make-up producten van Creative Cosmetics. Check het filmpje hoe het moet! 

Stap 1: Roze concealer: Met roze concealer worden de donkere kringen op je gezicht weggewerkt. De schaduwvlekken in je gezicht lichten  het wat op waardoor dat wat meer naar voren springt. Ook is de roze concealer geschikt voor felrode plekjes in het gezicht.

Stap 2: Groene concealer: Dit is voor grote gedeeltes van het gezicht zoals rode vlekken. Groen is de tegenovergestelde kleur van rood, waardoor de rode kleur wegvalt.

Stap 3: Foundation: Om het gezicht te egaliseren wordt er foundation gebruikt. Kies een kleur die het beste bij je gezicht past.

Stap 4: Bronzer: Vervolgens wordt de bronzer aangebracht onder de jukbeenderen, naast je neus en op de slapen aan de zijkant van het hoofd. Je ziet hier goed de schaduwen in het gezicht en geeft het nog meer diepte, kleur en uitstraling.

Stap 5: Blush: Voor de blosjes en kleur op de wangen wordt er blush aangebracht.

Stap 6: Highlighter: Deze komt op de neusbrug, cupidoboog (op het randje midden van de lippen) en nog lichtjes op de jukbeenderen. Dit geeft je huid wat meer glow en uitstraling.

Stap 7: Wenkbrauwen: De wenkbrauwen worden met een wenkbrauwpoeder wat dikker aangezet om het gezicht meer te laten spreken.

Stap 8: Donker lijntje rondom het oog en de arcadeboog: Met wat donkere oogschaduw wordt er een donker lijntje onder het oog, op de wimperrand, gezet. Ook wordt de arcadeboog (op het bot rondom de rondingen van je oog) wat aangezet met oogschaduw. Dit kan je per persoon bekijken welke kleur je het liefste wil gebruiken.

Stap 9: Mascara: Breng de mascara aan op de wimpers.

Stap 10: lipgloss: en tot slot, maak de look af met lipgloss.

image-2018-10-01

Bedankt voor het lezen en bekijken van het filmpje.

Liefs, Manoek en Kim

Bekijk Manoek haar Facebook hier.

Bekijk Manoek haar Instagram hier.

Bekijk Manoek haar website hier. 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *