Augustus is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen. Wat heb ik allemaal gedaan in deze maand?

De maand was begonnen met Kinderkamp. Na weken van voorbereiding was het eindelijk weer zover. Mijn tweede keer kinderkamp. Ik vond het nu best spannend hoe het allemaal zou verlopen. Houd ik het allemaal nog wel vol? Gelukkig was iedereen heel lief en hield iedereen goed rekening met mij waardoor ik het regelmatig rustig aan kon doen en zelfs even lekker kon bijslapen. Voor zover dat kan op kinderkamp, haha. Op deze manier was het prima te doen. Wel had ik nog een week nodig om bij te komen.

De maandag na het kinderkamp hadden we ook een dag georganiseerd voor op het AZC in Emmen. Puur om de kinderen daar een leuke dag te bezorgen. Dan realiseer ik mij dat wij het echt ongelofelijk goed hebben en dat je niet altijd zo moet zeuren. Zij hebben helemaal bijna niks en waren dankbaar dat wij dit voor ze gedaan hebben.

7 augustus werd ik wakker gebeld met het nieuws dat mijn beste vriendin een dochtertje heeft gekregen! Ik hou van slapen maar met dit soort nieuws mag je mij altijd wakker maken. Zo lief, leuk, klein en knap! De donderdag ben ik dan ook gelijk op kraamvisite geweest om dit kleine baby’tje te bewonderen en natuurlijk om te kijken hoe het met de kersverse ouders is.

Hierdoor kreeg ik zelf ineens het gevoel dat het voor ons ook wel ineens heel dichtbij kwam. Het ledikantje is geverfd en ook de muur heeft een kleurtje gekregen. Zodra de babykamer helemaal klaar is deel ik deze met jullie. Ook hebben we langzamerhand bijna alle spulletjes wel in huis en zijn we er eigenlijk wel klaar voor.

Verder ben ik lekker wezen bloggen en dingen aan het afstrepen in mijn planner met de dingen die ik allemaal wil doen. Ik gebruik de planner van Cynthia Schultz. Het werken met zo’n planner vind ik toch wel fijn. Zo heb ik overzicht en vergeet ik niet de dingen die ik wil doen. Als ik dit niet opschrijf, vergeet ik dit sowieso. Iets met een korte spanningsboog en snel afgeleid zijn.

Daarnaast heb ik weer een taart mogen maken en dit keer voor Maxim. Hoe die is geworden heb je in dit artikel kunnen lezen. Ik blijf het zo ontzettend leuk vinden om voor anderen taarten te maken. Elke opdracht is ook weer anders en is het altijd leuk om het eindresultaat te zien.

En de overkapping is helemaal af! Super blij mee. Hoe die is geworden laat ik ook in een apart artikel zien. Je kon op mijn Instagram al stiekem een voorproefje zien. Volg jij mij daar ook al op? Ook is gelijk de loungeset in elkaar gezet en hebben we de boel al een klein beetje aangekleed met kussens en plantjes. Nu is de tuin helemaal af. We zijn er echt heel blij mee.

Verder doe ik lekker rustig aan want ik merk ook dat het nu allemaal toch wel wat zwaarder wordt. En stiekem ben ik best blij dat die warme temperaturen nu over zijn. Nog maar 2 dagen werken, en dan gaat officieel mijn verlof in. Ik ben heel benieuwd en ik hou jullie op de hoogte.

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *