Ja daar ben ik weer na er even uit geweest te zijn vanwege vakantie. Daardoor heeft dit artikel even op zich laten wachten maar ben er dan ook weer helemaal klaar voor om weer verder te gaan met bloggen. Ben jij er ook klaar voor?

November was een hoogtepunt omdat: 

Ik veel met vrienden en familie heb afgesproken. Veel leuke dingen zoals een feestje, pizzaretten of gewoon heerlijk relaxt even chillen en bijkletsen. Dat vind ik eigenlijk altijd wel één van de belangrijkste dingen. Omgaan met de mensen die je leuk vind en waar je je op je gemak voelt. Daar maak ik graag tijd voor vrij. 

Ik mijn eerste campagne opgestuurd heb gekregen van Oreo. Super leuk om een keer wat te ontvangen en om daar creatief mee aan de slag te gaan. De bedoeling was om twee verschillende baksels te maken waarin Oreo verwerkt zat. Je kon daar dan ook een prijs mee winnen. Ongeveer 30 personen deden hier aan mee. Ik heb helaas niet gewonnen maar desondanks vond ik het echt super leuk om te doen! En het was (heel vervelend) een goed excuus om weer in de keuken te gaan staan. Heb je gemist hoe en wat ik precies gemaakt heb? Dat kun je hier en hier bekijken. 🙂

We naar de voorstelling Judas geweest zijn. Dit ging over Astrid Holleeder (zus van Willem) over hoe het leven van hun familie eraan toe ging en wat er gebeurde toen ze besloten had om haar eigen broer aan te geven. Het was niet een voorstelling waar je je echt gelukkig voelt of een gelukkig gevoel aan overhield. Het was eigenlijk best heftig maar wel interessant en bijzonder om dit zo te zien. Ik vind het altijd knap hoe ze al die monologen kunnen onthouden. Heel goed gedaan. Het ging er veel hetzelfde aan toe als in het boek maar was extra indrukwekkend omdat je er nu ook een beetje een beeld bij krijgt hoe het er misschien wel aan toe is gegaan. 

We naar A Star Is Born geweest waren, de film waarin Lady Gaga (mega goed) speelt. Ook een hele mooie, ontroerende film met leuke, mooie liedjes die ik nu steeds afspeel. En dat vind ik niet alleen omdat ik fan ben van Lady Gaga. 

Eind november het eindelijk tijd was voor de intocht van Sinterklaas in Borger waar we al sinds september mee bezig waren met de voorbereidingen. Elk jaar weer hetzelfde: je denkt, ach we hebben nog genoeg tijd, en ineens is die dag weer voorbij. Het was weer een groot succes en heb wederom weer enorm genoten van alle leuke, lieve kinderen die dit altijd zo bijzonder vinden. Dat maakt het voor mij ook alleen maar leuk om hieraan mee te doen. Daar doe je het voor. Na deze dag kapot maar voldaan gegeten met z’n allen, daarna naar een toneelvoorstelling waar een aantal van de groep aan mee deden en dan toch nog eventjes naar de kroeg want ja, het is allemaal zo gezellig. De volgende ochtend toch maar even weer bijgeslapen haha, het was wel nodig! 

Maar gelukkig hadden we de dagen daarna genoeg tijd om bij te komen want het was tijd om onze koffer in te pakken voor…. Curaçao. Iets wat we een paar maanden geleden geboekt hadden en waar we heel veel zin in hadden en ontzettend naar uitkeken. We hebben zo genoten van deze reis. Dertig graden, de zon, een klein beetje regen, heerlijk eten, lieve mensen, de rust, de vriendelijkheid, het chille leven, geen telefoon. Zo. Fijn. En ook dat is voorbij gevlogen maar we zijn echt tot rust gekomen. Op 7 december kwamen we weer terug van onze 11-daagse-vakantie. Curaçao is prachtig en was het was echt leuk om weer op een plek te komen waar ik 10 jaar geleden met mijn familie ben geweest. Veel dingen herkende ik nog wel, een aantal ook niet wat het beide juist heel leuk maakte. Ik heb nog genoeg mooie foto’s van dit mooie eiland maar die zal ik delen in een apart artikel. Ik denk dat een beetje zonneschijn op je beeldscherm niet verkeerd is :-). 

Wat er daarna allemaal is gebeurd, laat ik je zien eind december, in een volgend hoogtepunt-artikel. November was namelijk al TOP! genoeg. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer. 

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Wat heerlijk om te lezen hoe jullie van de goede dingen van het leven genieten! Vooral blijven doen, zodat je later -achter de geraniums- nog kan nagenieten van alle mooie ervaringen😃
    Ik heb al een aantal prachtige foto’s van Curaçao voorbij zien komen en kijk nu al uit naar je blog daar over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *