Sinterklaas, wie kent hem niet. De goedheiligman die elk kinderhartje sneller laat kloppen. Zo ook mijn hartje, want ik vind Sinterklaas het leukste feest van het jaar.

Niet alleen om het krijgen van cadeautjes, de gezelligheid en de voorbereidingen van de familie maar vooral omdat ik die oude man mag helpen als Piet. Meerdere jaren help ik hem al en elke keer vind ik het weer fantastisch om te doen. De blije gezichtjes van de kinderen tijdens dit magische feest. Het toneelstuk spelen waar ieder kind enthousiast aan meedoet laat mijn hartje ook sneller kloppen. Kinderen die blij zijn van 10 pepernoten in hun handen gedrukt door een piet.

Op dit moment ben ik 1 intocht, 12 cadeaus, 5 gedichten, 1 surprise en 1 Sinterklaasavond verder maar het feest is gelukkig nog niet voorbij. Vanavond en morgen gaan we nog langs de huizen om kinderen te bezoeken, die vol verwachting wachten op een bezoekje en hun cadeautjes. Jammer dat het helaas alweer voorbij is maar ik, en de kinderen, hebben er weer van genoten dit jaar. Ik hoop, en niet alleen ik maar ik denk ook een hoop anderen, hopen dat we dit leuke kinderfeest nog lang kunnen blijven vieren want het brengt enorm veel gezelligheid met zich mee. Volgend jaar zal mijn neefje of nichtje ook deelnemen aan dit leuke feest en ook hoop ik ooit dat mijn kinderen hiervan kunnen genieten. Laten we het vooral leuk houden met elkaar, want het is voor de kinderen!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. En niet te vergeten 8 paar sokken rijker 😉

    1. Wie vraagt er nou sokken van sinterklaas 😋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *