Jeetje, het is alweer augustus! Omdat wij op vakantie zijn geweest heb ik bedacht om mijn hoogtepunten van juni en juli samen te voegen. Kijk mee naar de hoogtepunten van juni en juli.

Op 1 juni waren wij nog een paar dagen in Londen waar wij onder andere naar Muse zijn geweest. We waren in het olympische stadion en wat was dat alleen al gaaf! Onwijs veel mensen in dit grote stadion waren hier en ook het concert zelf was super tof. Het vloog voorbij. Altijd jammer als zoiets dan weer is afgelopen maar het was een hele beleving.

Ook ben ik met mijn zusje naar de film Aladdin geweest. Wij hebben zo’n kaart gekocht waarbij je voordeliger naar alle drie de nieuwe live-action Disneyfilms kan gaan. Ook zijn we later naar The Lion King geweest.

Met mijn beste vriendin die ook zwanger is hebben wij een heerlijke zwangerschapsbehandeling gehad. Eerst kreeg de ene een gezichtsbehandeling en kreeg de andere een massage. Na de lekkere lunch gingen we omwisselen. Echt heerlijk! Vooral om tijdens de massage weer eens op je buik te kunnen liggen is al heel fijn. In de behandelstoel zit namelijk een gat waar je buik dus in kan. Ideaal! Ik kan het iedereen aanraden om dit te gaan doen. Met onze slome hoofdjes gingen we vervolgens de stad in om een beetje op terrasjes te gaan zitten, rond te struinen en tot slot om heerlijk sushi te gaan eten.

Ook ben ik weer flink aan het bakken geweest. Afgelopen week kon je zien dat ik een Bumba-taart heb gemaakt maar de week erna had ik een nog grotere opdracht… En dat was namelijk dat ik mocht bakken voor de bruiloft van Kirsten en Patrick. Hierboven vast een sneak preview en op mijn Instagram of Facebook kun je alle foto’s alvast zien. Het was weer super om dit te mogen doen op zo’n belangrijke dag als deze en ik ben erg blij met het resultaat. Ik zal hier nog een apart artikel van maken.

Heeft Martijn zijn cursus van leidinggevende afgerond. Ik heb hem opgehaald uit werk en samen zijn we heerlijk uit eten geweest bij ons favoriete tapasrestaurantje om dit te vieren.

Eind juni was het tijd om de auto in te pakken om vervolgens 1 juli naar Frankrijk te gaan rijden om te gaan kamperen. We zijn naar Bretagne geweest. Een prachtig gebied en wat hebben we een geluk gehad met het weer. De telefoons gingen van internet af (waarom dat zo fijn is kun je hier lezen), veel boeken werden er gelezen, stadjes werden bezocht en spelletjes werden gedaan. Maar vooral hebben we ook veel gerelaxt. Ook van deze streek zal ik een apart artikel maken met alle tips, want het zijn er nogal wat.

Na de vakantie was het weer tijd om te gaan beginnen met werken, maar gelukkig hoefde ik maar 2 dagen waardoor ik lekker relaxt kon gaan beginnen.

Ook zijn we weer een stapje dichterbij de nieuwe tuin. Laatst is namelijk een begin gemaakt aan het plaatsen van de overkapping. Hij is nog niet af maar grotendeels wel. Zo moeten de zijkanten nog dichtgemaakt worden en wat kleine andere dingen moeten worden afgerond. Nog eventjes en de tuin is helemaal klaar. Wel kunnen we er al van genieten en er lekker onder gaan zitten in de schaduw. Heel fijn. Ik kan niet wachten om de loungeset eronder te zetten en de boel helemaal te gaan aankleden.

En met de hete temperaturen heb ik elk vrij moment benut met het zoeken naar verkoeling. Hallo dikke voeten! Maar dat geeft niet, we zijn de dagen doorgekomen.

Aankomende maand zit vast ook weer vol met leuke dingen. Zo ben ik nu een week op kinderkamp waar ik ook veel zin in heb en zullen we vast wat dingen in huis afronden. Wat waren jouw hoogtepunten afgelopen tijd?

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *