Ja!! We waren er al een tijdje mee bezig, maar vanaf nu is het officieel: We hebben een huis gekocht! We hebben een super leuk huisje gevonden in Borger waar we vanaf 30 juni trotse eigenaars van zijn.

We hebben een woning gevonden die eigenlijk zo goed als klaar is en waar we alleen maar hoeven te verven om de woning eigen te maken. Ideaal! Wel moeten we hard op zoek naar nieuwe meubels want we willen wel graag alles zo’n beetje nieuw kopen. Mijn vriend zei de wijze woorden: je mag alles kopen wat je wilt. Nou dat had ie maar beter niet kunnen zeggen. Na 10 minuten kwam hij daar toch maar op terug nadat hij erover had nagedacht haha. We nemen wel een klein deel mee naar Borger toe maar we moeten bijvoorbeeld wel echt een nieuwe bank en ook een nieuw bed omdat die echt niet meer kunnen. We zijn al even naar Ikea geweest en volgende week gaan we een dagje naar een home center waar je alles kunt vinden en waar ze het ook gewoon bij je thuis bezorgen. Handig! Eerst had ik niet zo heel veel zin om op meubeljacht te gaan maar nu we er een beetje mee begonnen zijn heb ik het liefst dat we nú direct op pad gaan. Dat staan onze agenda’s helaas niet toe maar dat komt wel goed. Ik moet zeggen dat we het lastig vinden om iets zo uit te zoeken. We moeten het echt eerst voor ons zien en dan pas kunnen we zeggen of we het mooi vinden, of niet. Waar ik vooral bang voor ben is dat het uiteindelijk nét niet bij elkaar past. Daarom zijn we even op zoek gegaan naar verschillende sites en tijdschriften en hebben daarin wat inspiratie op gedaan. Wat we beiden wel leuk vinden is het industriële combineren met een Scandinavische stijl. Gelukkig kunnen de mensen in de winkel ons vast daarbij helpen naast familie en vrienden natuurlijk. Vooral de combi van staal en hout spreekt ons erg aan. Ook zijn we op zoek naar een kleurtje op de muur maar wat dat dan precies wordt zijn we nog niet helemaal over uit. In ieder geval: ik wil jullie een beetje meenemen in het proces van ons huis kopen en vooral, de meubels. Hieronder een overzichtje wat ons mooi lijkt. Lang leve Pinterest!

92a785f8baeb5b6b052c9dc2c1eec67e

Een zachte, vriendelijke uitstraling heeft deze woonkamer. De zachte kleuren van de bank en de muur spreekt ons wel aan. Op zich zou zo’n bank wel bij ons in  de woonkamer passen. De woonkamer is niet super groot maar als je zo’n bank in de woonkamer kwijt kan, kunnen meerdere personen daar wel zitten. De witte plankjes aan de muur met decoraties en foto’s vind ik ook erg leuk!

983da5aec0642ded75c48cc165c3365f

Zo’n kleur op de muur lijkt mij ook erg gaaf. Net even wat anders. Als je dan de meubels wat simpel en neutraal houdt kan dat best mooi zijn. En die kale kat moet je even vervangen voor Joep. 😉

6562cdd13046f9eb9e044898d36cefcc

Dit is ook een voorbeeld van die muur. Het is net even wat anders.

f261ae9450f713c616c0a8038ae271ef

Wat ik ook leuk vind is die halve muur met kleur en de andere halve muur wit. Die tafeltjes vind ik ook erg leuk. Weer die combi met hout en staal.

5f3dd59dded738ff7181014f2d1e9886

Dan op naar het eetgedeelte. Zo’n soort eettafel vinden we beiden super mooi. Vrienden van ons hebben ook zo’n soort tafel maar dan met ander onderstel en dan in het wit. Zo’n lamp erboven staat ook mooi.

11fe1f150cd40d45cdcb36794e56e9d0

Hier een beetje hetzelfde idee als hierboven. Wat we ook niet echt hoeven is een ”Pinterest-huis” want er moet ook gewoon in geleefd worden en ik ben niet het type die altijd alles maar aan het opruimen is en dat alles precies zo en zo moet staan. Wat dat betreft moet er niet teveel prularia staan, want dan lijkt het al gauw rommelig.

243432fe0360528f615ff38a89bf5f4c

Ook lijkt ons een eetbank heel mooi. Hier zie je die tafel trouwens met het witte onderstel. Lijkt net even wat vriendelijker op de een op andere manier. We weten alleen niet goed of een eetbank in ons huisje zal passen. Moeten daarom goed uitkijken of alles wel goed in proportie is.

We hebben nog genoeg te doen maar leuke dingen in ieder geval! We zijn super blij dat we een huis hebben gevonden en hebben erg veel zin om naar Borger te gaan. Nog even geduld hebben helaas. Zodra ik weer een update heb, laat ik dat weer weten!

Wat vind jij mooi in een huis? Heb je nog tips voor ons voor de meubels of voor het verhuizen? Laat het weten! 

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. […] naar nieuwe meubels en dat deden we dan ook op elk vrij moment van de week. De rest kun je allemaal in deze link bekijken en in deze […]

  2. […] jullie het ook leuk te vinden om de wat meer persoonlijke stukken te lezen zoals dat we toen een huis gekocht hadden of toen ik was afgestudeerd. En wat nog meer populaire artikelen zijn die gelezen worden zijn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *