Bij Sinterklaas hoort lekkernij! Vandaag deel ik vijf verschillende recepten van mijn blog in dit artikel om even wat inspiratie op te doen. Er zit vast wel iets bij wat je lekker vindt! Klik op de link om het hele recept te bekijken.

DSC_0072

1. Als eerste de Sinterklaascheesecake. Deze maakte ik vorige week en hij is erg lekker! Ook erg machtig dus voor een hele taart heb je zo genoeg voor 20 personen. Geniet ervan!

9

2. De Pepernotencake met jawel… Pepernoten! Lekker met een beetje slagroom of ijs erbij.

9

3. Erg leuk om met kinderen dit te maken zijn deze Pepernotenrotsjes. Lekker kliederen met chocolade en daarna versieren met verschillende decoraties.

DSC_0600

4. Een klassieker op Sinterklaasavond maar nog lekkerder als je ze zelf maakt: de Banketstaaf. Of je nou een hele grote of een paar kleintjes maakt, maakt niet uit. Ze blijven lekker! Helemaal als ze nog een beetje warm zijn.

DSC_0603

5. Tot slot het laatste Sinterklaas-recept op mijn blog is de Speculaasbrownie. In plaats van de schuddebuikjes, kun je natuurlijk ook pepernoten toevoegen.

Aanstaande zaterdag ga ik met mijn familie Pakjesavond vieren en 3 december gaan we nog op pad om zelf langs de huizen te gaan als Piet. Ik ga in ieder geval een paar van deze recepten gebruiken om geen honger te lijden. Dat zal vast wel goed komen.

Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan en dan hoop ik dat ze ook goed gelukt zijn. Heel moeilijk zijn ze niet. Geniet ervan!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] en zoek je nog wat inspiratie voor Sinterklaas? Hier deel ik nog wat lekkere recepten! Inspiratie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *