inspirational-travel-quotes-10

Reizen heb ik altijd al leuk gevonden. De spanning steeg altijd als mijn ouders de kar aan het inpakken waren, en ik mijn tas. Om vervolgens de volgende dag een hele dag in de auto te zitten op weg naar Frankrijk of Italië. Ik heb altijd leuke herinneringen gehad aan vakantie en ik weet zeker dat er nog vele zullen komen. Om die reden leek het mij leuk om een lijstje te maken voor mezelf waar ik graag nog heen zou willen, en dan in dit geval, steden. Vorig jaar ben ik samen met een vriendin naar Londen geweest, waar je ook een verslag van kan lezen op mijn blog, en ik vond het super leuk! Ondertussen heb ik ook in Parijs, Barcelona, Berlijn en Kopenhagen bezocht en sindsdien is mijn lijstje van steden erg gegroeid. Vandaag deel ik ze met jou.

new_york_hop_1

1. New York; Deze staat toch echt boven aan mijn lijst. Het lijkt mij zo’n gave ervaring om in deze stad rond te lopen. Te kijken, te shoppen, te eten. Volgens mij kan je er van alles doen. Stipt op nummer 1!

2. Rome; Dit lijkt me echt een mooie stad met zijn mooie grote gebouwen, lekker Italiaans eten en rondkijken.

3. Praag

DSC06117

4. Londen; Vorig jaar dus geweest, maar voor mijn gevoel heb ik nog lang niet alles gezien. In deze stad voelde ik me echt thuis en op mijn plek en waren vier dagen echt te kort voor mij. Er valt nog genoeg te ontdekken in deze stad. Je kunt het hier lezen

5. Parijs; De stad van de liefde. Toen ik een jaar of 11 was ben ik hier geweest samen met mijn ouders en zusjes maar kan me er niet alles meer van herinneren. Wil het graag nog een keer over doen en dan ook op de Eiffeltoren durven te staan.

Antwerpen_Stadhuis_crop2_2006-05-28

6. Antwerpen; Redelijk dichtbij, en lijkt me goed te doen in een weekendje.

7. Stockholm; Vriendin van mij is hier onlangs geweest, en door de verhalen en foto’s lijkt mij dit een hele mooie stad.

012313_oplaadpunten-elektrische-auto-zerauto

8. Brussel

DSC_0777

9. Barcelona; Ook al een keer geweest, maar onlangs dat zou ik er graag nog een keer heen willen om wat meer cultuur op te snuiven.

10. Wenen

11. Milaan; Lekker shoppen

Alles lijkt me gewoon super leuk en mooi om te zien. Zodra ik er geweest ben, zal ik mijn tips met je delen. Vooral is deze lijst op Europa gericht (behalve nr. 1) omdat er zoveel steden te zien zijn waar ik heen zou willen. Er komt een ander artikel waarin ik mijn dromen over de rest van de wereld zal toelichten. Ik ga lekker door sparen, zodat ik zo snel mogelijk mijn lijst kan afwerken, maar hé, dromen mag!

Naar welke stad zou jij graag nog een keer heen willen?

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *