Hebben we de maand april wel gehad? Het is weer voorbij gevlogen. En ook mei is alweer een week onderweg. Natuurlijk ben ik aan het genieten van mijn verlof. En ben ik vooral bezig geweest met de kinderen maar ook heb ik weer wat dingen voor mezelf kunnen doen én zijn we heerlijk op vakantie geweest.

Ondanks dat het nog wel twee maanden duurt voordat het zover is heb ik nog echt geen zin om te gaan beginnen met werken en kan ik daar best wel al tegenop zien. Ik vind het heerlijk hoe het nu gaat en net als met Tijs heb ik zo’n gevoel van: ik blijf wel lekker thuis. Thuis aanrommelen, met de kinderen bezig en daarnaast met de taarten aan de slag. Ik probeer het er nu ook echt van te nemen en er ook meer van te gaan genieten want de tijd gaat al snel genoeg want inmiddels Koen alweer 2 maanden oud. Gelukkig kan ik nog flink van mijn verlof genieten.

Woehoe! We hebben onze vijfde trip geboekt met srprsme! Kan niet wachten en we hebben er erg veel zin in. Ik ben natuurlijk weer heel benieuwd waar we dit keer heen gaan. Dublin, Milaan, Praag en Nice kunnen het in ieder geval niet zijn ;-). Sowieso heel veel zin om weer reizen te gaan maken want dat hebben we lang niet echt kunnen doen.

Wat een lekkere dagen hebben we gehad in april. Ook tijdens Pasen was het genieten. Eerst genoten van een heerlijke brunch, toen naar de tulpenpluktuin en daarna paaseitjes zoeken bij opa en oma en te genieten van het zonnetje.

Carpaccio
Mixed grill
Smores

Weer heerlijk uit eten geweest bij Route 34 in Erm. Een favoriet binnen onze familie en ook al doorgegeven aan wat vrienden. Mocht je dus ooit een goed restaurant zoeken, dan is dit steakhouse een aanrader. Ook dit keer hebben we weer heerlijk gegeten en was ik samen met Mariska en Berdien. Weer heel fijn dat ik weer dat rauwe(re) vlees kan eten haha. Dat is iets wat ik echt heb gemist in mijn zwangerschap. Gelukkig mag dit wel met borstvoeding ;-).

In april zijn we natuurlijk weer druk geweest met het huis want voor 2 mei moesten we onze definitieve keuzes doorgeven voor de badkamer, keuken en alle andere kleine details zoals de stopcontacten en lichtknoppen. Hier waren we aan het kijken hoe de keuken zal lijken met het keukenblad en de handgrepen. Ik had er nog niet veel zin in om er mee bezig te gaan omdat ik net bevallen was maar we moesten wel. En als je er dan toch mee bezig bent dan is het toch wel heel leuk werk. Het resultaat mag er zijn vinden wij natuurlijk. Ik ben bezig om een apart verslag te schrijven van waar we nu staan in ons nieuwbouwproject.

We zijn een weekje naar Kijkduin geweest met z’n viertjes. Wat hebben we een heerlijke week gehad en wat een geluk met het weer. Het was zo lekker in de zon uit de wind. Deze week is voorbij gevlogen. We hebben veel leuke dingen gedaan. Ook ging het allemaal erg goed met Koen erbij. Een goede voorbereiding op onze grote vakantie over een aantal weken. Eerst was het idee om dan met de tent te gaan. Toen toch maar besloten zonder tent. En afgelopen weekend toch maar bedacht om misschien toch wel met de eigen tent te gaan. Je bent dan toch wat flexibeler en aangezien wij op de bonnefooi willen rijden leek mij dat toch wel handiger. Al kriebelt het bij mij nog steeds om een verdere reis buiten Europa te maken. Oftewel, we zijn er nog niet helemaal uit haha.

Dat was hem weer voor deze maand! Deze artikelen zijn online gekomen:

Wat je kunt verwachten komende periode op mijn blog:

  • Een nieuwe update van project nieuwbouw. Ik ben al halverwege 😉
  • Een recept van een heerlijke Guiness Pie.
  • Een verslag van onze heerlijke vakantie in Kijkduin!

Bedankt voor het lezen, en tot een volgende keer.

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *