April was een maand met allerlei nieuwe dingen. Zo heb ik een nieuwe baan, een nieuwe website en komen er nog meer nieuwe dingen aan. Ik vertel je er alles over.

Oh wat was het een heerlijk weer in april. Dat maakt het thuis zitten zoveel lekkerder. We hebben heel veel in de tuin gezeten, gelegen, gegeten, gechild. Zo fijn om dan een lekker plekje te hebben waar dat kan. Ook hebben we veel gewandeld en een paar nieuwe plekjes gevonden. Bijvoorbeeld het Drouwenerzand. Nee, niet het attractiepark, maar letterlijk het zand. Het is een paar minuten rijden en je bevindt je in een hele andere omgeving en het is ook nog eens erg mooi. Ik was er nog nooit geweest. Ik weet zeker dat we hier nog vaker gaan terugkomen. We waren de enige die daar waren. Heerlijk!

Eén van de nieuwe dingen die ik heb gedaan is het maken van een nieuwe website. Nou ja, die heeft Martijn voornamelijk gemaakt, ik heb de boel verder ”ingevuld en ingericht”. Het werd namelijk tijd voor wat verandering. Ik was in april een beetje aan het zoeken wat ik nu precies wilde met mijn blog. Ik wilde sowieso nog verder maar ik wist niet goed op wat voor manier en hoe ik dat ging doen in combinatie met het bakken van taarten. Het schrijven van stukjes en dat delen blijf ik leuk vinden maar ik wilde ook graag mijn bakcreaties blijven delen. Ik vond het niet meer bij elkaar passen. Ik had het er met Martijn over en die zei toen dat ik het los moet koppelen van elkaar. Zo simpel, maar toch kwam ik er niet op. Gelukkig had de manager (haha) hier een goed idee over. Hij is het natuurlijk niet voor niets ;-). Heel wat gebrainstormd hierover en heel wat uren verder kwam het idee van: www.bakkenmetkim.nl. Een website, waar ik al mijn baksels op zal delen. Mijn bakcreaties zal ik niet meer delen op mijn blog maar op mijn nieuwe site. Wel zal ik op mijn blog recepten blijven delen en alle andere dingen die mij bezig houden. Het bakken zal nooit helemaal verdwijnen van mijn website. Het blijft natuurlijk onderdeel van mij. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe website vinden. Ook krijgt deze website (hopelijk) deze maand een nieuwe uitstraling. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen.

Mijn website is niet het enige nieuwe van afgelopen maand. Ook heb ik een nieuwe baan. Vanwege het sluiten van de woonlocatie waar ik werkte, heb ik een nieuwe baan moeten zoeken. Ik zal gaan werken in Stadskanaal. Een baan waarbij ik gelukkig doordeweeks kan werken, overdag en niet meer in de avonden, weekenden of feestdagen. Kan niet wachten! Ik ben heel erg benieuwd naar deze nieuwe plek. Het is een totaal andere doelgroep dus het zal even wennen zijn. Maar dat is natuurlijk altijd zo met een nieuwe baan. We gaan het zien. Vanaf volgende week ga ik echt helemaal beginnen. Ik heb er zin in.

Ook heb ik helemaal een nieuwe hobby gevonden. Puzzelen! Ik verveelde mij op een gegeven moment super erg. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik zag bij anderen dat ze aan het puzzelen waren. Ik vond het altijd een beetje suf maar ging het toch ook even zelf proberen. Mijn moeder heeft denk ik wel 50 puzzels in de kast staan dus daar ging ik even wat puzzels inslaan en ging aan de slag. Ik wist niet dat ik het zo leuk vond! En heel erg verslavend. Je wilt zo’n puzzel afkrijgen en het is weer even wat anders. Zit ik niet de hele tijd op mijn telefoon te koekeloeren.

Verder hebben we ons prima vermaakt in april. Ik merk dat ik het thuiszitten wat meer geaccepteerd heb of zo. Ook omdat ik me nu wat meer kan vermaken kan ik het beter hebben. Het is natuurlijk een luxeprobleem, laten we wel wezen maar toch. We gaan het zien hoe het verder loopt. We gaan het horen op de volgende persconferentie.

Wat waren jouw hoogtepunten van april?

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Ik heb net je blog ontdekt. Leuk artikel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *