Hoi! Hoe is jullie eerste paasdag geweest? Ik was (ben) samen met familie en iedereen had iets lekkers gemaakt voor de paasbrunch. Ik laat je zien wat precies.
Ik heb weer een dripcake gemaakt maar dan in een paasversie! Nu is het de tweede keer dat ik een dripcake gemaakt heb, en ik moet zeggen, het lukt mij steeds beter! Ook smaakte hij erg goed. Geslaagd!
De taart was eigenlijk voor de middag bedoeld dus eerst was het tijd voor de brunch! Eigenlijk meer lunch want voordat we begonnen met eten was het alweer bijna 12 uur. Wat we allemaal hadden was roerei, wraps met ham en zalm, suikerbrood, zelfgemaakte eiersalade, eieren, sapjes, warme broodjes, soep en zelfgemaakte puddingbroodjes. Die puddingbroodjes staan niet op de foto want we waren er nog druk mee bezig om ze te maken maar ook die smaakten goed.
Een tafel vol met lekker eten. We waren met z’n twaalven vandaag en nog niet eens was alles op. De restjes hebben we vanavond maar opgegeten. Ook prima!
Wat ook een erg lekker recept is, is het Turkse brood op bovenstaande foto. Wat hier precies opgaat is het volgende: truffelmayonaise, rosbief, zongedroogde tomaat, geroosterde pijnboompitjes, rucola en Parmezaanse kaas. Super lekker! Dus als je ooit is op zoek bent naar een lekker lunch/brunch-gerecht is dit zeker een aanrader!
Onze buiken zaten goed vol na deze brunch. Nu uitbuiken op de bank!
Hoe was jouw eerste paasdag? Heb jij nog lekkere recepten wat je zou kunnen delen? Zou jij ook zo’n dripcake willen hebben voor een speciale gelegenheid? Ik maak hem graag voor je! Laat het maar weten 🙂
Liefs, Kim
Met zn 12en? Hihi
Ja Finn telt ook mee 😀
gaaf man!
[…] maak dit heerlijk gevulde Turks brood en nog meer ideeën voor de […]