Ja hoi, daar ben ik weer. Ik heb eindelijk weer de rust gevonden om aan de slag te gaan met mijn blog. Het heeft even wat tijd gekost maar ik dacht er elke dag aan om aan de slag te gaan maar ik had er simpelweg geen zin in met die drukte. Die drukte is dan nu voorbij. Want hoezo drukte? Waar ben je dan zo druk mee geweest zou je kunnen denken. Met ons nieuwe huis en alle dingen daar omheen. Gesprekken, veel nieuwe informatie, papierwerk, meubels kopen, klussen, nog meer meubels kopen en dat kost veel tijd. Het is heel leuk om hiermee bezig te zijn en alles op te zoeken maar dat kost gewoon tijd en die heb ik dan ook genomen. Vandaar dat het hier even wat rustiger was. Ook zijn we nog lekker een weekje op vakantie geweest om echt even vrij te zijn anders blijf je toch bezig.

Ik heb zin om weer lekker aan de slag te gaan en vooral op ons nieuwe plekje. Het begint allemaal steeds meer ons huis te worden en wat zijn we er blij mee! Het bevalt allemaal erg goed. Joep is er ook blij mee want die heeft natuurlijk veel meer ruimte en dat vindt ‘ie maar al te mooi. We wonen hier nu 3,5 week en de belangrijkste dingen staan er zoals een bank, een eettafel (die een maand eerder kwam dan verwacht! Super!) en een bed. Ook wel meer meubels hoor maar dit zijn de belangrijkste dingen. Het huis moet verder aangekleed worden met accessoires en bijna overal ligt nog klus-troep maar dat komt allemaal nog wel. We doen rustig aan en het komt allemaal vanzelf. Wanneer ik het allemaal zo goed als klaar heb hier wil ik het dan ook graag met jullie delen. Dat is het voordeel van een koophuis, dat je altijd gewoon bezig bent en er echt je eigen plek van kunt maken. Dat komt allemaal wel goed. Vanaf morgen begint het normale leventje weer en ik mag dan ook beginnen op een nieuwe werkplek waar ik ook erg veel zin in heb. Ook kijk ik stiekem alweer uit naar een volgende vakantie want wij willen nog graag een verre reis ergens naartoe maken. Amerika lijkt ons heel gaaf, maar ook wel Mexico, Zuid-Afrika, Thailand. Eigenlijk overal ter wereld wel. Dus als je tips hebt, brand los! Wij horen ze graag. Dit was dan weer mijn eerste artikel en er komen dus meer. Like jij trouwens al mijn pagina op Facebook? Dan hoef je geen enkel artikel te missen! Ook heb ik Instagram waar ik regelmatig wat deel.

Wat je de komende weken kunt verwachten op zondagavond om 20:00 uur: Recepten, vakantiefoto’s, nieuwe armbandjes en persoonlijke updates van bijvoorbeeld ons nieuwe huis. Stay tuned! Bedankt voor het lezen en tot volgende week 🙂

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *