2017

Het is al een week geleden dat het nieuwe jaar is begonnen maar dit is wel mijn eerste bericht voor dit jaar. Het lijkt mij een mooi moment om terug te blikken op afgelopen jaar en nieuwe doelen/wensen te stellen voor het komende jaar op bloggebied.

Afgelopen jaar heb ik mij voorgenomen om regelmatiger te gaan bloggen. Dat is vaak wat makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb af en toe van die periodes dat ik veel blog en twee blogs per week kan plaatsen maar soms ook een hele poos niet. Voor dit jaar wil ik dit toch wel weer proberen om regelmatig een artikel te plaatsen. Sowieso kun je elke zondag een artikel verwachten en wanneer er een tweede artikel komt, komt deze op woensdag. Houdt mijn Facebook in de gaten wanneer er een nieuw artikel online komt of meld je aan voor de nieuwsbrief. Het komende jaar is wat minder druk op werk-gebied dus ik ga er vanuit dat dit goed moet komen. Ik heb andere werkdagen en zijn mijn dagen dat ik vrij ben nu achter elkaar in plaats van dat ik 1 dag weekend heb. Ik zal nu meer een gevoel hebben dat ik echt vrij ben. Ik kijk daar nu al naar uit.

Even een paar leuke cijfer-feitjes, in 2016:

statistiek

  • Is mijn blog 3187 keer bekeken
  • Heb ik 24 artikelen geplaatst
  • Is de quiche met broccoli het meest bekeken artikel (namelijk 391 keer, deze plaatste ik in 2014)
  • Zijn de Bali-artikelen 334 keer bekeken
  • Is mijn blog in 33 landen bekeken. #1 Nederland, #2 België en #3 Verenigde Staten

Doel voor volgend jaar: Alle records verbreken die hier boven staan! En met veel plezier werken aan mijn blog en alle andere dingen die ik graag wil doen naast mijn werk.

2016 was een mooi jaar met veel gezelligheid, leuke dingen, een fantastische vakantie op Bali, ben ik van student naar het werkende leven gegaan en nog allerlei andere successen behaald. 2017 zal vast net zo’n mooi jaar worden met hopelijk een gezonde familie, veel gezelligheid, hopelijk hebben we dan een huisje gevonden, ben ik van plan om veel nieuwe soorten armbandjes te maken, kan ik mijn dromen waarmaken en kan ik hopelijk veel voldoening halen uit mijn blog. Maar met name, stilstaan bij de leuke en mooie momenten! Dat wens ik jou ook!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *