Hee, zoals jullie misschien wel weten hebben mijn vriend en ik een huis gekocht. Dat kon je in dit artikel lezen. Inmiddels hebben wij al 2 maanden de sleutels en zijn er al heel veel dingen veranderd en klaar in het huis. Het is allemaal best snel gegaan want binnen een week woonden wij er al. Het was toen natuurlijk nog niet af maar het was wel bewoonbaar.

Toen we de sleutels kregen en bij de notaris weg kwamen gingen we gelijk naar ons nieuwe huis.  Op dat moment voelt het zo gek dat je dan in je nieuwe huis staat waar je de komende jaren in zal wonen. Wel voelde het gelijk als thuis dus dat is een goed teken! We waren met z’n tweeën en gingen gelijk aan de slag. Wel is het dan nog even zoeken wat je precies moet doen en waar je dan gaat beginnen. Gelukkig kwamen we daar wel een beetje achter maar pas de volgende dag, toen de hulptroepen arriveerden, konden we echt aan de slag. Plinten en kozijnen schuren, de boel ontvetten en in de lak zetten. Tussendoor lekker snacken en weer door! Mijn vriend had de boel zo verdeeld dat iedereen effectief te werk kon gaan.

IMG_6055IMG_6059IMG_6069

De dagen daarna gingen we verder met alle plinten en kozijnen en gingen we aan de slag met de woonkamer. We gingen alle muren en plafonds sauzen en de woensdag daarna konden we de nieuwe bank, kast en stoelen ophalen en hadden we al veel spullen uit Groningen gehaald. Dit konden we allemaal in de garage zetten. De volgende dag namen we Joep al mee naar Borger want die dag kwam ons bed. En toen hadden wij onze eerste nacht!

BLog

Daarna was het klussen nog niet klaar en Martijn moest nog even een weekje werken. Eigenlijk was alleen nog maar de woonkamer helemaal klaar en onze slaapkamer. Dus ging ik rustig verder met de rest van het huis want er moest nog genoeg gebeuren. Gelukkig had ik wat support tijdens het verven! IMG_6075boro

We hadden geluk met onze tafel want eigenlijk zou deze pas eind augustus komen maar hij was er dus al in de eerste week van juli! 😀 En ik ben er zoooooo blij mee! Sowieso passen alle meubels goed bij elkaar. Dat is altijd even afwachten voordat je het koopt maar ben erg blij met het resultaat.

Inmiddels zijn we al wat weken verder en zijn er al heel wat dingen bij gekomen. Wanneer het echt helemaal af is met alle accessoires  zal ik foto’s met jullie delen van het eindresultaat. Voor nu heb je even een beeld gekregen hoe het allemaal is gegaan in de eerste week. Ik hoop dat je het leuk vond, bedankt voor het lezen en tot volgende week zondag!

Liefs, Kim

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Wij hebben een huis gekocht! – Deel 2 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *