Ik neem je vandaag weer even mee naar vakantiesferen en dit keer naar het prachtige Italiaanse eiland Elba! We zijn daar een  dagje heen geweest om daar op een (gehuurde) scooter lekker rond te rijden, te genieten van het strand, goed eten en het heerlijke weer. De stranden zijn daar wit en het water helder blauw alsof je je op een tropisch eiland waant. Elba is een prachtig eiland dus als je in Toscane bent is Elba zeker de moeite waard om heen te gaan. Kijk je mee?

P.S. Excuses voor het zwarte beeld aan de zijkant. De camera heeft het helaas niet helemaal overleefd doordat er opeens een halve vloedgolf kwam terwijl wij lekker in de zee aan het dobberen waren. Hierdoor moest ik mijn telefoon gebruiken.

1

Met de boot naar Elba. Deze boot gaat elk uur wel twee keer naar Elba dus je kan heen wanneer je wilt. Om zoveel mogelijk van de dag te kunnen zien ga je natuurlijk op tijd heen, want de laatste boot gaat rond 21:00 uur weer terug. Wij hebben onze auto geparkeerd hier de hele dag om op het eiland een scooter te huren. Als je met de auto op de boot wilt betaal je belachelijk veel geld + dat je beter je scooter kan parkeren op het eiland dan met de auto. Met je scooter kan je overal heen waar je wilt.

2

Het eiland zit vol met op elke plek een prachtig uitzicht. Het is echt een paradijs!

 

3

Held op sokken, uh scooter! Het was mijn allereerste keer dat ik echt op een scooter ging rijden en na even wennen lukte het mij aardig en vond ik het super leuk. Mijn vriend vond het helaas wat spannender dan ik om achterop te zitten haha.

4

Hier kan je wel zien hoe prachtig helder dit water is!

5

Elba is een super mooi eiland om heen te gaan. Een dikke aanrader! Wij komen hier zeker nog een keer terug want eigenlijk is één dag veel te kort om heen te gaan. Wij hebben die dag alleen maar de zuidkant van het eiland gezien. See you next time Elba!

Liefs, Kim

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13342237/?claim=qjxzuvc9yku”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *